Пиріг з м'ясом на швидку руку
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 1 г. 20 хв.
Жахливо ситний, апетитний, а головне - соковитий і шалено смачний пиріг з м'ясом на швидку руку повинна вміти приготувати кожна господиня! Показую і розповідаю рецепт приготування, щоб у вас був!
Опис приготування:
Подивіться, як приготувати пиріг з м'ясом на швидку руку. Випічка виходить дуже ситної. Її можна подати зі свіжим салатом або з вашими улюбленими солоними і консервованими овочами.
Пиріг дуже красиво і оригінально виглядає в розрізі.
- Крем - 130 грам
- Майонез - 130 грам
- Морквина - 1 штука
- Сир - 170 грам
- Фарш свинячий - 350 грам
- Спеції - За смаком
- Сода - 0, 5 чайних ложки
- Борошно - 300 грам
- Яйця - 2 штуки
Підготуйте інгредієнти.
Спочатку приготуйте тісто: в глибокій мисці змішайте яйця, майонез, сметану і соду.
Потім додайте поступово борошно і замісіть тісто. Воно повинно виходити не сильно густим, а як тісто на оладки.
Морквину натріть на тертці.
Фарсі сіль і poperčite, додайте моркву.
Фарсі сіль і poperčite, додайте моркву.
Гарненько перемішайте фарш і сформуйте з нього невеликі кульки розміром з волоський горіх.
Сир натріть на тертці.
Дві смужки пергаменту викладіть хрест на хрест в мультиварці і змастіть рослинною олією.
Дві смужки пергаменту викладіть хрест на хрест в мультиварці і змастіть рослинною олією.
Тісто вилийте в чашу мультиварка.
Утопите в тесті кульки.
Зверху посипте тертим сиром і закрийте мультиварку кришкою.
Готуйте протягом години в режимі"Випічка" або"Гасіння" .
Готуйте протягом години в режимі"Випічка" або"Гасіння" .
Потім дістаньте за допомогою пергаменту пиріг і викладіть на тарілку.
Готовий м'ясний пиріг на швидку руку краще подавати злегка остигнув, тоді він буде легше різатися.
Подавати пиріг рекомендую зі сметаною.
Смачного!
Смачного!