Рецепт Пиріг з курячої печінки фото

Пиріг з курячої печінки
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно, Молочні продукти, Птах, Курка, Кефір, Куряча печінка
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю
Випічка, Пироги, Страви з начинкою, Торти

Пиріг - це універсальна випічка, оскільки її можна зробити з будь-якого тесту і додати абсолютно несподівану начинку. Тому таке блюдо не може набриднути. Обов'язково спробуйте і мій рецепт.

У своїй інструкції я хотіла розповісти, як приготувати пиріг з курячої печінки на кефірі. Холодець тісто робиться дуже просто. Начинка ситна і досить соковита. Печінку можна замінити на будь-який фарш, вийде не менш смачно. Блюдо відмінно урізноманітнює ваш звичний раціон на кожен день.

  • Куряча печінка - 400 грам
  • Борошно - 1 Склянка
  • Кефір - 1 Склянка
  • Яйце - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Крем - 4 Ст. Ложки
  • Рослинна олія - 6 Ст. Ложок
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
пиріг з курячої печінки - фото крок 1
Зробіть тісто. Збийте кефір зі сметаною, маслом і яйцем. Потім додайте просіяне борошно з розпушувачем і сіль. Тісто перемішайте.
пиріг з курячої печінки - фото крок 2
Лук з морквою очистіть і промийте. Лук подрібніть, а моркву натріть. Обсмажте овочі в олії до м'якості, а потім охолодити. Печінка відваріть до готовності і охолодіть.
пиріг з курячої печінки - фото крок 3
На дно форми для випічки влийте трохи масла і посипте муку. Влийте половину тіста. Викладіть печінку шматочками. Посоліть її і поперчіть.
пиріг з курячої печінки - фото крок 4
Зверху викладіть зажарку і залийте її тістом.
пиріг з курячої печінки - фото крок 5
Запікайте пиріг в духовці при 180 градусах протягом 30-40 хвилин. Смачного!

Схожі рецепти