Пиріг з картопляною начинкою
(покроковий рецепт з фото)
Любі друзі! Сьогодні хочеться розповісти вам рецепт картопляного пирога. Ви зможете готувати його за цим рецептом досить часто, адже рецепт дуже простий. Такий пиріг зможуть приготувати все
Сьогодні ви дізнаєтеся як приготувати картопляний пиріг з шинкою і зеленню. Таким пирогом можна нагодувати і дорослих, і дітей. Він прекрасно підійде на обід до чаю. Блюдо виходить дуже ситним і ароматним. Смачного!
- Вершкове масло - 70-100 грам (для тіста )
- Яйця - 1 штука
- Розпушувач або сода - 1/2 чайних ложки
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Борошно - 2-2, 5 склянки
- Крем - 1 Склянка
- Варена картопля - 2 штуки (начинка )
- Шинка - 200 грам
- Солоний огірок - 2-3 штук
- Зелень - За смаком
1
Почнемо з приготування тіста. Розтоплюємо вершкове масло на водяній бані або в мікрохвильовій печі. Змішуємо масло зі сметаною, яйцем, сіллю і розпушувачем.
2
Просіваємо борошно і поступово додаємо її в тісто. Вимішуємо його до тих пір, поки воно не стане еластичним. В ході приготування додаємо в тісто води стільки, скільки візьме тісто. Тісто прибираємо в миску в тепле місце для того, щоб воно підійшло і збільшилася в розмірі.
3
Для приготування начинки нарізаємо шинку, цибуля, огірок натираємо на тертці і віджимають. Змішуємо всі з картопляним пюре до однорідності, додаємо спеції і зелень.
4
Testo частка на дві частини. Розкачуємо коло, викладаємо начинку і накриваємо зверху другим шаром тіста. Zashtipиvaem кінець.
5
Духовку розігріваємо до 190 градусів. Пиріг перекладаємо на деко, проколюємо поверхню і змащуємо її яйцем. Готуємо до тих пір, поки пиріг не стане рум'яним.
6
Смачного!