Пиріг з картопляною начинкою
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 6-8-
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Любі друзі! Сьогодні хочеться розповісти вам рецепт картопляного пирога. Ви зможете готувати його за цим рецептом досить часто, адже рецепт дуже простий. Такий пиріг зможуть приготувати все
Опис приготування:
Сьогодні ви дізнаєтеся як приготувати картопляний пиріг з шинкою і зеленню. Таким пирогом можна нагодувати і дорослих, і дітей. Він прекрасно підійде на обід до чаю. Блюдо виходить дуже ситним і ароматним. Смачного!
- Вершкове масло - 70-100 грам (для тіста )
- Яйця - 1 штука
- Розпушувач або сода - 1/2 чайних ложки
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Борошно - 2-2, 5 склянки
- Крем - 1 Склянка
- Варена картопля - 2 штуки (начинка )
- Шинка - 200 грам
- Солоний огірок - 2-3 штук
- Зелень - За смаком
1
Почнемо з приготування тіста. Розтоплюємо вершкове масло на водяній бані або в мікрохвильовій печі. Змішуємо масло зі сметаною, яйцем, сіллю і розпушувачем.
2
Просіваємо борошно і поступово додаємо її в тісто. Вимішуємо його до тих пір, поки воно не стане еластичним. В ході приготування додаємо в тісто води стільки, скільки візьме тісто. Тісто прибираємо в миску в тепле місце для того, щоб воно підійшло і збільшилася в розмірі.
3
Для приготування начинки нарізаємо шинку, цибуля, огірок натираємо на тертці і віджимають. Змішуємо всі з картопляним пюре до однорідності, додаємо спеції і зелень.
4
Testo частка на дві частини. Розкачуємо коло, викладаємо начинку і накриваємо зверху другим шаром тіста. Zashtipиvaem кінець.
5
Духовку розігріваємо до 190 градусів. Пиріг перекладаємо на деко, проколюємо поверхню і змащуємо її яйцем. Готуємо до тих пір, поки пиріг не стане рум'яним.
6
Смачного!