Оселедець з картопляною начинкою
(покроковий рецепт з фото)
Варіацій на тему салату "оселедець під шубою" придумано немало. Цей яскравий салат має класичний склад, який полюбився багатьом, а ось подачу можна міняти. Я розповім про найбільш незвичного. Дивіться!
Вам знадобляться всі ті ж інгредієнти, але підготувати їх потрібно по-іншому. Таким видом ви точно здивуєте присутніх гостей. Пропоную ознайомитися з тим, як приготувати оселедець з картопляною начинкою, а точніше рибу фаршировану салатом "шубою" . Її легко подати порційними шматками до столу.
- Оселедець солона, велика тушка - 1 штука
- Картопля - 2 штуки
- Буряк - 2-3 штук
- Морква - 1-2 штук
- Майонез - 3 Ст. Ложки
- Вершки - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
Морква, буряк і картопля помийте і відваріть до готовності, або приготуйте на пару. Потім овочі остудіть і почистіть.
Підготуйте оселедець. Чистий eё, видаліть хвіст і рибу. Надріжте черевце, прибравши всі нутрощі. На хребті приберіть кістки.
Розгорніть тушку, видаливши хребет з кістками, і викладіть її на харчову плівку.
На рибу натріть картоплю.
Для соусу змішайте майонез з вершками, щоб вийшла рідка суміш.
Покрийте картопля соусом.
Наступним шаром викладіть натерту моркву.
Буряк також натріть, а потім змішайте її з сіллю і соусом.
Викладіть буряк останнім шаром, уклавши її уздовж хребта.
Оселедець загорніть в харчову плівку, звернувши рулетом. Приберіть її в холодильник мінімум на 2 годину.
Подавайте блюдо, наріз його на шматочки. Смачного!