Пиріг з інжиром і козячим сиром
(покроковий рецепт з фото)
Приготувати пиріг з інжиром і козячим сиром досить легко, але враження буде сильним. Цей рецепт відноситься до розряду оригінальних і незвичайних для нашого меню. Тим цікавіше його приготувати!
Цей французький рецепт пирога з інжиром і козячим сиром потрапив до мене, коли я шукала що б такого оригінального приготувати і здивувати гостей малими зусиллями. Це не зовсім пиріг, а що середнє між піцою та гарячим бутербродом. Скажу, що пиріг з інжиром і козячим сиром викликав суперечливі відгуки, але сподобався він усім! Я люблю колекціонувати оригінальні рецепти страв, які легко приготувати. Рецепт пирога з інжиром і козячим сиром - саме такий. Сподіваюся, він вам припаде до вподоби. Успіхів і приємного апетиту!
- Тісто листкове - 400 грам
- Бекон - 4 штуки (скибочку)
- Козиний сир - 100 грам
- Інжир - 6-7 штук
- Мед - 2 Ст. Ложки
- Масло оливкове - 1 Ст. Ложка
- Оцет бальзамічний - 1, 5 Ст. Ложки
- Трави провансу - За смаком
На дно форми покласти листкове тісто, змастити його сумішшю соєвого оцту, меду і масла.
Укласти розрізаний навпіл інжир.
Зверху укласти скибочки сиру.
Зверху укласти скибочки бекону і посипати приправою.
Запікати прі180 градусах 30 хвилин.
Смачного!