Рецепт Пиріг з грибами перевертень фото

Пиріг з грибами перевертень
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Гриби , Печериці
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл
Випічка , Пироги
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Хочу запропонувати дуже незвичайний, але від цього не менш простий рецепт пирога з грибами перевертиша. Виходить дуже ситне і неймовірно красиве блюдо, яке і вам, і вашим гостям точно сподобається!

Опис приготування:

У мене навіть сумнівів немає в тому, що цей пиріг може комусь не сподобається! Ви тільки гляньте, який він гарний! хоча звичайно, крім естетичної складової, йому є чим похвалитися, - він і соковитий, і смачний, і при цьому не дуже калорійний. Спробуйте обов'язково - і домочадці, і гості будуть в цілковитому захваті!

  • Печериці консервовані - 300 грам
  • Сир твердий - 300 грам
  • Печериці свіжі - 300 грам
  • Зелений горошок - 300 грам
  • Цибуля - 2 штуки
  • Морква - 1/2 штуки
  • Яйця - 3 штуки
  • Кефір - 1 Склянка
  • Борошно - 1 Склянка
  • Рис відварний - 1 Склянка
  • Сода - 1 Чайна ложка (гашене лимонним соком)
  • Сіль - 1 Чайна ложка
пиріг з грибами перевертень - фото крок 1
1. Змішаємо кефір і яйця до однорідності. Потім потроху додати борошно, сіль і гашену соди. Перемішаємо до однорідності. Тісто має бути рідким, як на млинці.
пиріг з грибами перевертень - фото крок 2
2. Далі обсмажити і остудити цибулю, морквину і свіжі шампіньйони. Залишимо остигати. Дно форми для запікання застилає фольгою, викладаємо мариновані гриби, посипаємо тертим сиром.
пиріг з грибами перевертень - фото крок 3
3. Потім йде шар рису (трохи трамбуємо всі інгредієнти), і суміші зі сковороди. Спеції - за смаком.
пиріг з грибами перевертень - фото крок 4
4. Викладаємо зверху горошок і заливаємо пиріг тестом. Запікаємо приблизно 40 хвилин при 180 градусах.
пиріг з грибами перевертень - фото крок 5
5. Залишимо пиріг охолонути, а вже потім акуратно його перевертаємо - і ось таку красу отримуємо!

Схожі рецепти