Пиріг з грибами перевертень
(покроковий рецепт з фото)
Хочу запропонувати дуже незвичайний, але від цього не менш простий рецепт пирога з грибами перевертиша. Виходить дуже ситне і неймовірно красиве блюдо, яке і вам, і вашим гостям точно сподобається!
У мене навіть сумнівів немає в тому, що цей пиріг може комусь не сподобається! Ви тільки гляньте, який він гарний! хоча звичайно, крім естетичної складової, йому є чим похвалитися, - він і соковитий, і смачний, і при цьому не дуже калорійний. Спробуйте обов'язково - і домочадці, і гості будуть в цілковитому захваті!
- Печериці консервовані - 300 грам
- Сир твердий - 300 грам
- Печериці свіжі - 300 грам
- Зелений горошок - 300 грам
- Цибуля - 2 штуки
- Морква - 1/2 штуки
- Яйця - 3 штуки
- Кефір - 1 Склянка
- Борошно - 1 Склянка
- Рис відварний - 1 Склянка
- Сода - 1 Чайна ложка (гашене лимонним соком)
- Сіль - 1 Чайна ложка
1. Змішаємо кефір і яйця до однорідності. Потім потроху додати борошно, сіль і гашену соди. Перемішаємо до однорідності. Тісто має бути рідким, як на млинці.
2. Далі обсмажити і остудити цибулю, морквину і свіжі шампіньйони. Залишимо остигати. Дно форми для запікання застилає фольгою, викладаємо мариновані гриби, посипаємо тертим сиром.
3. Потім йде шар рису (трохи трамбуємо всі інгредієнти), і суміші зі сковороди. Спеції - за смаком.
4. Викладаємо зверху горошок і заливаємо пиріг тестом. Запікаємо приблизно 40 хвилин при 180 градусах.
5. Залишимо пиріг охолонути, а вже потім акуратно його перевертаємо - і ось таку красу отримуємо!