Пиріг з цибулею і яйцями
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви любите недорогі і прості варіанти випічки, то цей рецепт точно зможете оцінити. Мінімальний набір інгредієнтів і нескладний процес, а в результаті - ситний, смачний, апетитний пиріг.
Цей пиріг досить універсальний, його можна подавати до столу на сніданок в якості доповнення до перших страв, а також як перекус будинку або на природі. Він хороший і теплим, і вже остиглим. Холодець тісто ідеально підходить в даному випадку. Отже, ділюся з вами класним способом, як приготувати пиріг з цибулею і яйцями.
- Яйце - 6 штук(2 в тісто, 4 в начинку)
- Цибуля зелена - 1 пучок
- Вершкове масло - 120 грам
- Борошно - 300 грам (приблизно)
- Крем - 300 грам
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Цукор - 1/2 чайних ложки
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
1. Ось такий набір інгредієнтів ми будемо використовувати. Насамперед поставте варитися 4 яйця (круто).
2. Для приготування тіста збийте 2 яйця і розтопіть вершкове масло.
3. Цукор і сіль розмішайте зі сметаною в глибокій мисочці.
4. Додайте яйця і масло.
5. Всипте просіяне з розпушувачем борошно.
6. Перемішайте, щоб вийшло однорідне тісто.
7. Вимийте і подрібніть цибулю. Додайте трохи солі, можна поперчити.
8. Готові яйця остудіть, очистіть і наріжте кубиками.
9. З'єднайте з цибулею і перемішайте. Усе, начинка готова.
10. Жароміцних форму змажте маслом.
11. Вилийте приблизно половину тіста.
12. Викладіть рівним шаром начинку.
13. Зверху розподіліть тісто. Усе, можна відправляти форму в розігріту до 190 градусів духовку.
14. Запікайте хвилин 40, до рум'яної скоринки.
15. Остудіть трохи пиріг, наріжте порційними шматочками і подавайте до столу.
Смачного!
Смачного!