Рецепт Пиріг з яйцями, сиром і беконом фото

Пиріг з яйцями, сиром і беконом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , М'ясо , Субпродукти , Молочні продукти , Сир , Яйця , Листкове тісто , Бекон
Вегетаріанське харчування
На полуденок , На сніданок
Випічка , Пироги
Кількість порцій: 8
Час приготування: 1 г. 40 хв.

Цей закусочний пиріг зробити досить просто, тому можете спекти такий до сніданку, до вечері або зробити до чаю, взяти з собою. Оцініть рецепт, як приготувати пиріг з яйцями, сиром і беконом.

Опис приготування:

Крім такої начинки можна використовувати різну зелень, овочі. Яйця підійдуть курячі або качині. Подавати пиріг можна теплим або вже остиглим. Він красиво і ефектно виглядає в розрізі. Смачно їсти його з чашкою чаю, кави або подати до перших і других страв.

  • Кетчуп - 1/4 склянки
  • Вустерширський соус - 1/8 склянки
  • Тісто для пирога - 2 штуки (листи листкового тіста)
  • Яйця - 12 штук
  • Бекон - 3 скибочки
  • Сир - 150-170 грам
  • Вершки - 1 Ст. Ложка
  • Сіль, перець - За смаком
пиріг з яйцями, сиром і беконом - фото крок 1
1. Змішайте кетчуп і вустерширський соус, відставте миску в сторону.
пиріг з яйцями, сиром і беконом - фото крок 2
2. Одне яйце розділіть на білок і жовток. Білок приберіть в сторону, жовток змішайте з вершками, також відставте в сторону.
пиріг з яйцями, сиром і беконом - фото крок 3
3. Натріть сир на тертці, наріжте невеликими шматочками бекон. У форму для випічки викладіть 1 лист теста.
пиріг з яйцями, сиром і беконом - фото крок 4
4. Вбийте сирі курячі яйця в форму з тестом, додайте білок, що залишився, нарізаний бекон.
пиріг з яйцями, сиром і беконом - фото крок 5
5. Додайте суміш кетчупа і вустерширського соусу, сіль і перець, перемішайте акуратно, щоб не пошкодити жовтки.
пиріг з яйцями, сиром і беконом - фото крок 6
6. Посипте начинку пирога тертим сиром.
пиріг з яйцями, сиром і беконом - фото крок 7
7. Накрийте другою половиною тіста пиріг, кінець кліпу, зробіть по центру прорізи, щоб виходила пара під час випікання, змастіть сумішшю жовтка і вершків для отримання скоринки.
пиріг з яйцями, сиром і беконом - фото крок 8
8. Запікайте пиріг в розігрітій до 200 градусів духовці близько 45-60 хвилин. Подавайте пиріг остиглим.

Схожі рецепти