Пиріг з бринзою
(покроковий рецепт з фото)
Любителям сирів та всіляких страв з ними дуже рекомендую звернути увагу на цей досить простий рецепт пирога з бринзою. Приголомшливо насичений смак, дуже пікантний і ситний пиріг ... Ммм!
Приготувати пиріг з бринзою в домашніх умовах можна з дріжджовим або листковим тістом, наприклад, але цей варіант досить вдало підкреслює смак начинки. При бажанні в начинку можна додати зелень за смаком або ароматні спеції. Така випічка чудово підійде для сніданку, перекусу або закуски на природу, наприклад.
- Вершкове масло - 100 грам
- Сир - 100 грам
- Борошно - 250 грам (приблизно)
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Сода - 1 щіпка
- Бринза - 300 грам
- Крем - 50 грам
- Яйце - 2 штуки(1 в тісто, 1 в начинку)
- Часник - 1-3 зубчиків

1. Спершу включіть її, залиште її розігріватися до 180 градусів. Для приготування тіста з'єднайте в глибокій мисці сир і натерте на тертці вершкове масло.

2. Ретельно перемішайте всі до однорідності. Вбийте яйце.

3. З'єднайте цукор, соду, борошно. Просійте все і додайте в мисочку.

4. Тепер потрібно замісити однорідне, в міру щільна тісто, з яким буде зручно працювати.

5. Тепер можна зайнятися начинкою, а тісто на цей час відправте в холодильник. З'єднайте сир зі сметаною, вбийте яйце. Для пікантної нотки в даний рецепт приготування пирога з бринзою використовується часник. Пропустіть його через прес, додайте в мисочку і ретельно все перемішайте.

6. Акуратно розділіть тісто навпіл. Викладіть на дно форми одну частину, розімніть руками так, щоб вийшов рівний корж.

7. Тепер можна викласти начинку.

8. І зверху накрити другою половиною тіста. Можна додатково присипати насінням кунжуту, наприклад. Тепер відправте форму в духовку.

9. Хвилин через 20-25, коли з'явиться рум'яна кірочка, пиріг із бринзою в домашніх умовах буде готовий. Дуже апетитний і неймовірно смачний!