Рецепт Пиріг тертий фото

Пиріг тертий
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Молочні продукти , Сир
Вегетаріанське харчування
На полуденок , На святковий стіл
Випічка , Пироги
Кількість порцій: 6
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Якщо вам набридла банальна випічка і ви хочете чогось простого і в той же час смачного, то в цьому рецепті я розповім вам, як приготувати пиріг тертий. Такий пиріг виходить смачним і ніжним.

Опис приготування:

Такий пиріг виходить дивно смачним і ніжним і урізноманітнює будь-яке ваше чаювання, а також прикрасить ваш святковий стіл.

Принадність такого пирога в тому, що начинку для нього можна приготувати абсолютно з усього, що є у вас вдома, будь то: варення, лимони і т.Д.

Смачного!

  • Пшеничне борошно - 400 грам
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Яйця - 1 штука
  • Цукор - 100 грам
  • Крем - 1 Ст. Ложка
  • Сода - 0, 5 чайних ложки
  • Сир - 500 грам (для начинки)
  • Яйце - 1 штука (для начинки)
  • Цукрова пудра - 50 грам (для начинки)
  • Ванільний цукор - - За смаком (для начинки)
1
Для приготування начинки в мисці змішайте сир з цукровою пудрою, ваніліном і яйцем. Все перемішайте до отримання однорідної консистенції.
2
Для тесту в мисці змішайте м'яке вершкове масло і цукор. Збивайте до однорідності.
3
У тісто додайте яйце і знову перемішайте. Далі додайте соду, сметану і потроху борошно, поступово замішуючи все міксером до однорідності.
4
Тісто має вийти пружним і еластичним.
5
Розділіть його на 2 частини і скачайте кулю. Оберніть кожну кулю в плівку і приберіть в холодильник на 10 хвилин 1 жовтий, а в другій - в морозильник на 20 хвилин.
6
Форму для випічки змастіть маслом і рівномірно розподіліть тісто, яке лежало в холодильнику, зробивши невеликі борти. По всьому Коржу зробіть наколи виделкою.
7
Корж випікайте в духовці при 180 градусах 10 хвилин.
8
Корж дістаньте з духовки, викладіть на нього начинку з сиру.
9
З морозилки дістаньте куля, натріть його на крупній тертці зверху на начинку.
10
Пиріг приберіть в духовку і випікайте ще 20 хвилин при тій же температурі до золотистого кольору.

Схожі рецепти