Пицца на бездрожжевом тесте
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Ідеальна піца! Мало хто бажає возитися з дріжджовим тестом, та й не завжди воно виходить… Пропоную рецепт дуже смачної піци з шинкою на бездріжджового тіста!
Опис приготування:
Такий піці будуть раді всі члени вашої родини. Піца виходить, як і потрібно - тонкої і смачною. Важливо відмітити, що начинка для піци може бути будь-який, наприклад, ковбаса, помідори, маслини і солоні огірки. В якості м'якого сиру краще використовуйте моцарелу. Якщо піцу збираєтеся їсти разом з дітьми, то краще використовувати замість кетчупу, власний соус на основі томатів у власному соку. Смачного!
- Борошно пшеничне - 1 Склянка
- Яйце - 1 штука
- Молоко - 1/4 склянки
- Рослинна олія - 1 Чайна ложка
- Цукор - 1/2 чайних ложки
- Сіль - 1/4 чайних ложки
- Шинка - 200 грам
- Сир м'який - 200 грам
- Сир твердий - 100 грам
- Орегано - За смаком
- Кетчуп - 2 Ст. Ложки
1
У мисці змішайте борошно з сіллю і цукром.
2
Молоко збийте з яйцями і маслом.
3
З'єднайте вміст 2 мисок і вимішують тісто, поки воно не перестане липнути до рук. Якщо все одно липне, то додайте ще трохи борошна.
4
Шинку наріжте, м'який сир натріть на тертці, а твердий наріжте тонкими шматочками.
5
Тонко розкачайте тісто, перенесіть в форму для запікання.
6
Тісто змастіть оливковою олією, потім кетчупом, зверху розподіліть шинку.
7
Посипте піцу тертим сиром, потім рівномірно розкладіть шматочки твердого сиру, посипте орегано.
8
Розігрійте духовку до 180 градусів і випікайте піцу близько 20-25 хвилин. Потім остудіть і подавайте до столу!