Піца з сирними бортиками
(покроковий рецепт з фото)
Ділюся секретним рецептом приготування піци з сирними бортиками. Якщо вас, як і мене, дратує, що після піци залишаються недоїденими бортики, давайте зробимо їх смачніше.
Ця піца з сирними бортиками в домашніх умовах може бути з будь-якими наповнювачами. Я ось люблю здорову кухню, тому навіть піца у мене вийшла максимально корисною і, вже так вийшло, vegetarianskoy. Але, вам нічого не заважає додати до овочів бекон, ковбаски або м'ясо. Бажаю вам успіху!
- Тісто листкове - 500 грам
- Сир твердий - 50 грам
- Кетчуп - 2 Ст. Ложки
- Майонез - 1 Ст. Ложка
- Соус песто - 0.5 склянки (густий зелений соус із зелені і оливкового масла. Можна зробити самостійно. )
- Баклажан - 0.5 штуки
- Помідори - 3 штуки
- Сир фета - 100 грам
- Базилік - 1 пучок
- Каперси сушені - 2 Ст. Ложки
- Спеції - За смаком
- Оливки - За смаком
1. Тісто розморозимо, розкачати в тонкий пласт. Зробимо виделкою кілька отворів, щоб тісто не "міхура" при випіканні. Формуємо бортики. Основу смажена майонезом і томатною пастою, а сир викладаємо брусочками і як би "загортаємо" в бортики. Посипаємо основу спеціями.
2. Томати і баклажани нарізаємо тонкими шматочками. Викладаємо на тісто.
3. А решту інгредієнтів викладаємо, як заманеться. Це "сільська" піца, тому особливо старатися не треба. Запікаємо в розпеченій до 200 градусів духовці 15-30 хвилин, поки тісто не почне підрум'янюватися.
4. Все готово! Приємно вам апетиту!