Піца в духовці (тісто покупне)
(покроковий рецепт з фото)
Піцу можна зробити не тільки в стандартному виконанні (з ковбасою, грибами). Якщо дуже хочеться, то можна використовувати будь-яку начинку. Розповідаю, як приготувати піцу в духовці (тісто покупне).
Для приготування вирішив не робити тісто самостійно, а взяв уже готове, що давно лежало в моїй морозилці. Якщо є бажання, то можна зробити його самостійно (краще дріжджове або пісне). Така піца виходить недорогий, в порівнянні зі звичайною (ковбаса, сир).
- Бекон - 100 грам
- Крем - 50 мілілітрів
- Соус «Ранч - 50 мілілітрів
- Чорний перець і сіль - За смаком
- Моцарелла - 2 штуки
- Основа для піци - 1 штука
- Сир - 50 грам
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Оливкова олія - За смаком
- Картопля - 5 штук
- Вершкове масло - 50 грам
- Базилік - За смаком
1. Перш за все приготую картопля: мою його і нарізаю тонкими кружечками, цибуля очищаю і нарізаю півкільцями. У форму для запікання викладаю картоплю, цибуля, додаю порізане вершкове масло, часник, солю і перчу за смаком, додаю базилік, накриваю фольгою. Відправляю картоплю в розігрітий до 170 градусів духовку на 1 час.
2. Бекон нарізаю скибочками (смужками). Сковороду розігріваю, викладаю в неї бекон, обсмажую спочатку з одного, а потім з іншого боку. Як тільки виділився жир, прибираю бекон на паперову серветку. Promakivaû (щоб прибрати жир), зливаю його зі сковороди, потім знову викладаю і обсмажую бекон. Проробляю ті ж дії, поки бекон не стане хрустким.
3. Для соусу: в рівних кількостях змішую сметану з соусом «Ранч», перемішую.
4. Основа для піци у мене вже готова, викладаю її на деко або на сковороду. Змащую основу спочатку оливковою олією, а потім соусом.
5. Викладаю шар запеченого картоплі з цибулею, посипаю подрібненим сиром, викладаю хрусткий бекон.
6. Випікаю піцу в розігрітій до 170-180 градусів духовці 20-30 хвилин.