Рецепт Піца-малютка фото

Піца-малютка
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Овочі, Субпродукти, Молочні продукти, Картопля, Сир
Пісні страви, Веганські страви
На полуденок, На сніданок
Випічка, Піца

Рецепт приготування піци-малятка. Дане блюдо дуже схоже на деруни, але має свої особливості. Основними інгредієнтами, які ми використовуємо в приготуванні, є: картопля, твердий сир.

Кількість порцій: 4
  • Майонез, пакет - 1 штука
  • Картопля - 6 штук
  • Перець і сіль - 1 За смаком
  • Цибуля - 1 штука
  • Твердий сир - 150 грам
  • Яйця - 2 штуки
  • Помідори - 4 штуки
  • Борошно - 3 Ст. Ложки
  • Сардельки або ковбаса варена - 4 штуки
  • Рослинна олія - 40 мілілітрів
піца-малютка - фото крок 1
1. Очищаємо від шкірки картопля, промиваємо, так само очищаємо цибулину. На терку натираємо цибулю і картоплю.
піца-малютка - фото крок 2
2. Тепер натертий картопля змішуємо з цибулею, додаємо сюди два яйця, трохи борошна і приправи. Посолити і поперчити. Все добре перемішуємо. Вливаємо на сковороду трохи рослинного масла, розігріваємо, викладаємо столовою ложкою масу. На розігрітій сковороді обсмажуємо з обох сторін. На заздалегідь приготовлений деко викладаємо деруни.
піца-малютка - фото крок 3
3. Сардельки нарізаємо шматочками і розкладаємо на деруни. Можна використовувати замість сардельок ковбаску.
піца-малютка - фото крок 4
4. Промиємо помідори, поріжемо їх часточками і розкладемо зверху на ковбаску.
піца-малютка - фото крок 5
5. Зверху на шматочки помідорів додамо трохи майонезу.
піца-малютка - фото крок 6
6. Натираємо на тертці твердий сир. Потім посипаємо зверху на майонез. Розігріваємо духову шафу і відправляємо туди деко. Сир повинен повністю розплавитися. Хвилин через десять-п'ятнадцять наша піца готова.

Схожі рецепти