Піца-малютка
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування піци-малятка. Дане блюдо дуже схоже на деруни, але має свої особливості. Основними інгредієнтами, які ми використовуємо в приготуванні, є: картопля, твердий сир.
Кількість порцій: 4
- Майонез, пакет - 1 штука
- Картопля - 6 штук
- Перець і сіль - 1 За смаком
- Цибуля - 1 штука
- Твердий сир - 150 грам
- Яйця - 2 штуки
- Помідори - 4 штуки
- Борошно - 3 Ст. Ложки
- Сардельки або ковбаса варена - 4 штуки
- Рослинна олія - 40 мілілітрів
1. Очищаємо від шкірки картопля, промиваємо, так само очищаємо цибулину. На терку натираємо цибулю і картоплю.
2. Тепер натертий картопля змішуємо з цибулею, додаємо сюди два яйця, трохи борошна і приправи. Посолити і поперчити. Все добре перемішуємо. Вливаємо на сковороду трохи рослинного масла, розігріваємо, викладаємо столовою ложкою масу. На розігрітій сковороді обсмажуємо з обох сторін. На заздалегідь приготовлений деко викладаємо деруни.
3. Сардельки нарізаємо шматочками і розкладаємо на деруни. Можна використовувати замість сардельок ковбаску.
4. Промиємо помідори, поріжемо їх часточками і розкладемо зверху на ковбаску.
5. Зверху на шматочки помідорів додамо трохи майонезу.
6. Натираємо на тертці твердий сир. Потім посипаємо зверху на майонез. Розігріваємо духову шафу і відправляємо туди деко. Сир повинен повністю розплавитися. Хвилин через десять-п'ятнадцять наша піца готова.