Перуанський суп з овочами і квасолею
(покроковий рецепт з фото)
Вам цікаві різні кухні світу? Здійснити кулінарну подорож пропоную в Перу, щоб спробувати ситний, наваристий і дуже смачний супчик. Нескладний процес і приголомшливий результат!
Перед вами докладна інструкція, як приготувати перуанський суп з овочами і квасолею. Поєднання овочів, зелений, киноа і квасолі дійсно дуже класне. Супчик виходить приголомшливо ароматний і апетитним. Спробувати таке цікаве блюдо точно варто!
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
- Зелена цибуля - 1 пучок
- Солодкий перей - 2 штуки
- Морква - 5-6 штук
- Кучерява петрушка - 1 пучок
- Cukini - 2 штуки
- Консервовані помідори - 500 грам
- Квасоля чорна - 300 грам
- Лобода - 1/2 склянки
- Вода - 6 склянок
- Сіль і спеції - За смаком
1. Вимийте, обсушити і подрібніть цибулю.
2. Дрібно наріжте солодкий перець.
3. Подрібніть очищену моркву.
4. І зелень.
5. Кубиками наріжте цукіні.
6. Промийте і обсушіть квасоля.
7. Розігрійте в каструлі рослинне масло. Викладіть зелена цибуля і обсмажте 3-4 хвилини. Після додайте солодкий перець, морква.
8. Хвилин через 10 викладіть консервовані помідори. Томіть ще хвилин 5.
9. Додайте квасолю, зелень, сіль і спеції.
10. Викладіть цукіні, лобода і злиття vodu. Доведіть до кипіння і варіть 20 хвилин на середньому вогні.
11. Готовий супчик можна відразу подавати до столу.
Смачного!
Смачного!