Перник білоруський з сиром
(покроковий рецепт з фото)
Перник білоруський з сиром - це сирний пиріг. Він настільки простий у приготуванні, що з ним впорається будь-який, навіть початківець кулінар. Якщо у вас є час вільного часу, зробіть це блюдо.
З простих інгредієнтів виходить дуже смачний пиріг. У Білорусі його готують практично всі господині. Часу на його приготування потрібно трохи, також вам не знадобиться особлива техніка або якісь кулінарні навички. Щоб дізнатися, як приготувати пернік білоруський з сиром, прочитайте цей рецепт.
- Молоко - 100 мілілітрів
- Маргарин - 100 грам
- Куряче яйце - 2 штуки
- Сир - 120 грам
- Цукор - 120 грам
- Борошно пшеничне - 200 грам (вищого сорту
) - Розпушувач тіста - 10 грам
Насипте в миску цукровий пісок. Дістаньте з холодильника маргарин і дайте йому постояти при кімнатній температурі. Коли він розм'якшиться, додайте його в миску з цукром.
Ретельно збийте цукор з маргарином до отримання пишної білої маси. Потім додайте до неї сир. Він повинен бути пастоподібною, перетертим через сито.
Вбийте в миску сирі курячі яйця і влийте молоко. Жирність ніяк не вплине на результат, тому можете сміливо брати знежирений продукт, якщо ви стежите за фігурою.
Борошно кілька разів просійте з розпушувачем, щоб вона наситилася киснем. Тоді пиріг краще підніметься і буде повітряним. Додайте борошно до решти інгредієнтів.
Ретельно все перемішайте. Тісто має вийти досить густим. Вилийте його в змащену олією форму для запікання. Поставте в духовку, розігріту до ста вісімдесяти градусів, на сорок хвилин. Подавайте гарячим або холодним.