Рецепт Перник білоруський з сиром фото

Перник білоруський з сиром
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Білоруська кухня
Борошно, Молочні продукти, Сир
Вегетаріанське харчування
На полуденок
Випічка, Пироги

Перник білоруський з сиром - це сирний пиріг. Він настільки простий у приготуванні, що з ним впорається будь-який, навіть початківець кулінар. Якщо у вас є час вільного часу, зробіть це блюдо.

З простих інгредієнтів виходить дуже смачний пиріг. У Білорусі його готують практично всі господині. Часу на його приготування потрібно трохи, також вам не знадобиться особлива техніка або якісь кулінарні навички. Щоб дізнатися, як приготувати пернік білоруський з сиром, прочитайте цей рецепт.

  • Молоко - 100 мілілітрів
  • Маргарин - 100 грам
  • Куряче яйце - 2 штуки
  • Сир - 120 грам
  • Цукор - 120 грам
  • Борошно пшеничне - 200 грам (вищого сорту
    )
  • Розпушувач тіста - 10 грам
перник білоруський з сиром - фото крок 1
Насипте в миску цукровий пісок. Дістаньте з холодильника маргарин і дайте йому постояти при кімнатній температурі. Коли він розм'якшиться, додайте його в миску з цукром.
перник білоруський з сиром - фото крок 2
Ретельно збийте цукор з маргарином до отримання пишної білої маси. Потім додайте до неї сир. Він повинен бути пастоподібною, перетертим через сито.
перник білоруський з сиром - фото крок 3
Вбийте в миску сирі курячі яйця і влийте молоко. Жирність ніяк не вплине на результат, тому можете сміливо брати знежирений продукт, якщо ви стежите за фігурою.
перник білоруський з сиром - фото крок 4
Борошно кілька разів просійте з розпушувачем, щоб вона наситилася киснем. Тоді пиріг краще підніметься і буде повітряним. Додайте борошно до решти інгредієнтів.
перник білоруський з сиром - фото крок 5
Ретельно все перемішайте. Тісто має вийти досить густим. Вилийте його в змащену олією форму для запікання. Поставте в духовку, розігріту до ста вісімдесяти градусів, на сорок хвилин. Подавайте гарячим або холодним.

Схожі рецепти