Перловка з кабачками
(покроковий рецепт з фото)
Прекрасне, ситне блюдо або гарнір до м'яса і риби. Готується просто, але смак виходить дуже цікавий. Смажені кабачки чудово поєднуються з перловкою і вражають гармонією смаку.
Для більш ситне варіанти, додайте до кабачків цибулю, гриби і обсмажуйте всі разом - вийде повноцінний обід або вечерю!
- Крупа перлова - 1/2 склянки
- Вода - 1 Склянка
- Сіль - За смаком
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Кабачок - 1 штука
Підготуйте інгредієнти.
Перловку промийте, залийте водою і відваріть до готовності.
Kabachki чистий, наріжте полукружкамі.
Обсмажте кабачки з додаванням олії.
Додайте кабачки до перловки, перемішайте і подавайте до столу.
Смачного!