Рецепт Перець, фарширований грибами фото

Перець, фарширований грибами
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
Овочі, Крупи, Гриби, Болгарський перець, Мал
Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Фаршировані

Під час Посту або для тих, хто не їсть м'ясо - перець, фарширований грибами в домашніх умовах. Незважаючи на легкість страви, воно дуже ситне. Гриби в томатному соусі поєднуються з перцем добре.

У піст особливо хочеться смачненького. Такий перець, фарширований грибами в домашніх умовах користується популярністю і в літній час, коли овочі в достатку. Спробуйте приготувати перець ні з м'ясом, а з грибами і рисом. По перше, це смачно, по-друге, корисно, а по-третє, просто!

  • Перець болгарський - 10 штук
  • Мал - 1 Склянка
  • Гриби - 300 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Зелень - 20 грам
  • Томатний сік - 300 мілілітрів
  • Рослинна олія - 50 грам
перець, фарширований грибами - фото крок 1
1. Відмінне блюдо для пісного столу або для тих, хто стежить за фігурою або не їсть м'яса.
перець, фарширований грибами - фото крок 2
2. Нарізаємо гриби і відправляємо їх смажитися на рослинній олії.
перець, фарширований грибами - фото крок 3
3. Окремо відварюємо рис. Поки рис вариться, смажимо цибулю і моркву до готовності. Потім змішуємо зажарку з рисом. Додаємо зелень (найкраще петрушку).
перець, фарширований грибами - фото крок 4
4. Витягуємо з перцю серцевину, ретельно його моєму і починаємо начиняти.
перець, фарширований грибами - фото крок 5
5. В середину кожного перцю викладаємо начинку і добре утрамбовують. Відправляємо перець в каструлю і тим часом готуємо томатну заправку.
перець, фарширований грибами - фото крок 6
6. Тушкуємо на слабкому вогні близько 40 хвилин. В кінці додаємо зелень і спеції за смаком.
перець, фарширований грибами - фото крок 7
7. Подаємо в гарячому або холодному вигляді. Смачного!

Схожі рецепти