Перець, фарширований грибами
(покроковий рецепт з фото)
Під час Посту або для тих, хто не їсть м'ясо - перець, фарширований грибами в домашніх умовах. Незважаючи на легкість страви, воно дуже ситне. Гриби в томатному соусі поєднуються з перцем добре.
У піст особливо хочеться смачненького. Такий перець, фарширований грибами в домашніх умовах користується популярністю і в літній час, коли овочі в достатку. Спробуйте приготувати перець ні з м'ясом, а з грибами і рисом. По перше, це смачно, по-друге, корисно, а по-третє, просто!
- Перець болгарський - 10 штук
- Мал - 1 Склянка
- Гриби - 300 грам
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Зелень - 20 грам
- Томатний сік - 300 мілілітрів
- Рослинна олія - 50 грам
1. Відмінне блюдо для пісного столу або для тих, хто стежить за фігурою або не їсть м'яса.
2. Нарізаємо гриби і відправляємо їх смажитися на рослинній олії.
3. Окремо відварюємо рис. Поки рис вариться, смажимо цибулю і моркву до готовності. Потім змішуємо зажарку з рисом. Додаємо зелень (найкраще петрушку).
4. Витягуємо з перцю серцевину, ретельно його моєму і починаємо начиняти.
5. В середину кожного перцю викладаємо начинку і добре утрамбовують. Відправляємо перець в каструлю і тим часом готуємо томатну заправку.
6. Тушкуємо на слабкому вогні близько 40 хвилин. В кінці додаємо зелень і спеції за смаком.
7. Подаємо в гарячому або холодному вигляді. Смачного!