Рецепт Пельмені з сьомгою фото

Пельмені з сьомгою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Риба та морепродукти, Сьомга
Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Пельмені

Хочу поділитися з вами оригінальною ідеєю, як приготувати пельмені з сьомгою. Рецепт стосуватиметься приготування саме начинки. Ароматні, в міру жирні і дуже соковиті виходять пельмені!

Рекомендую рецепт приготування пельменів з сьомгою доповнити нежирної білої рибою, а також відварною яйцем. У чистому вигляді червона риба може бути жірновато, та й з точки зору економії такий варіант начинки буде краще. Варити пельмені можна як у воді, так і в рибному бульйоні, наприклад. Але я люблю їх смажити.

  • Сьомга - 700-900 грам (приблизно; філе)
  • Luk-salotų - 2-3 штук (пера)
  • Імбир - 1 Чайна ложка (подрібнений)
  • Часник - 1 зубчик (подрібнений)
  • Перець чилі - 1 штука
  • Тісто для пельменів - 450-600 грам (приблизно)
  • Соєвий соус - 1 Чайна ложка
  • Мірі - 1 Чайна ложка
  • Рибний соус - 1 Чайна ложка
  • Вапно - 1/4 штуки (сік)
пельмені з сьомгою - фото крок 1
1. Тісто для пельменів можете використовувати своє улюблене або покупне. Покупне зручно тим, що вже нарізано шматочками. Нам знадобиться 30-40 шматочків покупного. Рибу очистіть від шкірки і дрібно наріжте. Перекладіть рибу в глибоку ємність. До неї влийте соєвий і рибний соуси, мирин і сік лайма. Додайте подрібнені цибулю-шалот і часник. Також додайте чилі. Перемішайте.
пельмені з сьомгою - фото крок 2
2. На порційний гурток тесту викладіть приблизно чайну ложку начинки.
пельмені з сьомгою - фото крок 3
3. Добре защипніть краю тесту. Готові пельмені викладайте на папір для випічки, щоб вони не прилипли до поверхні.
пельмені з сьомгою - фото крок 4
4. Я люблю такі пельмені обсмажувати на сковороді. Смажу їх, перевертаючи, з обох сторін до рум'яної. Якщо боїтеся, що вони не доготувати, влийте в сковороду невелику кількість води.
пельмені з сьомгою - фото крок 5
5. Смачного!

Схожі рецепти