Пельмені тушковані з морквою і цибулею
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 2
Час приготування: 20 хв.
Швидкий і смачну вечерю без клопоту - це пельмені тушковані з морквою і цибулею. Блюдо готується швидко і просто. Беріть на замітку рецепт!
Опис приготування:
Пельмені тушковані з морквою і цибулею - це універсальне блюдо для зайнятих господинь. Якщо ви не встигаєте приготувати вечерю, то заморожені пельмені завжди прийдуть на допомогу. Для рецепта можете використовувати як домашні пельмені з морозилки, так і магазинні високої якості.
- Пельмені - 300 грам (заморожені)
- Морква - 70 грам
- Цибуля ріпчаста - 70 грам
- Крем - 100 грам
- Масло рослинне - 40 грам
- Вода - 300 грам
- Сіль - За смаком
- Чорний перець - За смаком
Підготуйте інгредієнти.
Наріжте кубиками очищений ріпчасту цибулю.
Натріть на тертці очищену солодку морквину.
Розігрійте масло на сковороді, всипте цибулю і моркву.
Пасеруйте овочі на невеликому вогні 2-3 хвилини до м'якості, помішуючи.
Всипте пельмені і перемішайте.
Додайте сметану змішану з водою, посоліть і поперчіть за смаком.
Гасіть пельмені під кришкою на повільному вогні 15 хвилин, поки соус майже повністю не вбереться в пельмені.
Готові тушковані пельмені подавайте до столу. Смачного!