Печиво з сиром і сметаною
(покроковий рецепт з фото)
Дуже смачне, ароматне і розсипчасте печиво до чаю, яке робиться дуже просто і швидко. Розповім, як приготувати печиво з сиром і сметаною з начинкою з горіхів, шоколаду та варення.
Заповнити таке печиво можна будь-якою начинкою, наприклад, сухофруктами, медом або джемом. Тісто виходить м'яке, воно легко піддається вимішуванню. Перед приготуванням тісто обов'язково охолодіть мінімум 1 час, щоб всі інгредієнти добре схопилися і тісто не розпадалося.
- Вершкове масло - 250 грам
- Сир - 225 грам
- Крем - 60 мілілітрів
- Борошно - 240 грам
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Грецькі горіхи - 150 грам
- Шоколадна стружка - 100 грам
- Ягідне варення - 60 мілілітрів
1
Вершкове масло заздалегідь приберіть в холодильник, потім наріжте його шматочками і викладіть в чашу, додайте сир, сметану, борошно і дрібку солі, перемішайте тісто. Тісто виходить розсипчасте, схоже на сир.
2
Стільницю посипте борошном і викладіть тісто, вимішують і сформуйте один шар.
3
Розділити тісто 4 рівні частини, скачайте кульки і оберніть їх харчовою плівкою. Надішліть тісто мінімум на 90 хвилин в холодильник, а краще - на 1-2 дня.
4
Подрібніть горіхи і обсмажте їх на сковороді, потім перекладіть в чашу комбайна і додайте шоколадну стружку, варення, перемішайте до отримання однорідної консистенції.
5
Дістаньте тісто і звільніть від плівки, розкачайте тонко в формі кола, obrezhyte кінець.
6
Викладіть тонким шаром начинку, залиште 1-2 сантиметра відступу від краю. Розріжте тісто, як піцу, на кілька шматочків.
7
Поверніть кожен шматочок рулетом і викладіть на деко, застелене пергаментом. Випікайте в розігрітій до 190 градусів духовці близько 25 хвилин.
8
Перекладіть печиво на тарілку і подавайте до столу вже остиглим. Смачного!