Рецепт Вівсяне печиво зі сметаною фото

Вівсяне печиво зі сметаною
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Борошно, Молочні продукти, Вівсянка, Крупи
Дієтичне харчування
На полуденок, Для дітей
Випічка, Печиво

Вівсяне печиво зі сметаною відрізняється особливою ніжністю. Відразу після запікання воно буде хрустким, а через деякий час стане м'яким і розсипчастим. Воно довго залишається свіжим, НЕ čerstveâ.

Вівсяне печиво не тільки смачне, але і дуже корисне. Ця прекрасна альтернатива тістечком і цукеркам, які ви подаєте до столу разом з чаєм або кавою. Також такі печива відмінно підійдуть в якості перекусу на природі або в шкільній їдальні. Про те, як приготувати вівсяне печиво зі сметаною, читайте тут.

  • Крем - 150 мілілітрів
  • Цукор - 85 грам
  • Куряче яйце - 1 штука
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Мед - 1 Ст. Ложка
  • Борошно пшеничне - 200 грам
  • Пластівці вівсяні - 150 грам
  • Сода - 1/2 чайних ложки
вівсяне печиво зі сметаною - фото крок 1
У миску всипте цукровий пісок. Краще віддавати перевагу коричневому. Дайте маслу постояти при кімнатній температурі і помістіть його до цукру. Розітріть до білка обидва інгредієнта.
вівсяне печиво зі сметаною - фото крок 2
У цю ж миску вбийте сире куряче яйце, додайте сметану і мед. Якщо мед зацукрувався, то розтопіть його на водяній або паровій бані, щоб він був рідким. Гарненько збийте всі інгредієнти в мисці.
вівсяне печиво зі сметаною - фото крок 3
Вівсяні пластівці подрібніть. Це можна зробити за допомогою кавомолки або блендера. Вони повинні бути дуже дрібними, але в борошно їх перетворювати теж не треба. Всипте мелені пластівці в миску і перемішайте інгредієнти.
вівсяне печиво зі сметаною - фото крок 4
Двічі просійте борошно через сито і з'єднайте з содою. Замість соди можна використовувати розпушувач. Гасити соду годі було, так як в тесті є сметана. Додавайте порціями борошно з содою до решти інгредієнтів і замісити тісто.
вівсяне печиво зі сметаною - фото крок 5
Деко рясно змастіть рослинною олією або застеліть пергаментом для запікання. Ложкою викладайте на нього тісто, формуючи печиво. Розігрійте духовку до двохсот двадцяти градусів і випікайте в ній печиво десять-п'ятнадцять хвилин до рум'яної скоринки. Готове печиво остудіть і подавайте до столу.

Схожі рецепти