Печиво з шоколадом і зефіркамі
(покроковий рецепт з фото)
Якщо любите піч домашнє печиво, але не знаю, , як його урізноманітнити, тоді для вас рецепт, як приготувати печиво з шоколадом і зефіркамі. У вас вийде близько 20 штучок смачною випічки.
Таке ж печиво можна робити не тільки з шоколадом і зефіркамі, тут підійдуть горіхи (залиште їх цілком або нарубати крупно), різнокольорові драже і все, що прийде вам в голову. Печиво варто подавати вже після охолодження. Можете зробити велику порцію.
- Вершкове масло - 240 грам
- Цукор білий - 1 Склянка
- Цукор коричневий - 1 Склянка
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Яйця - 2 штуки
- Ванільний екстракт - 1 Чайна ложка
- Сода - 1 Чайна ложка
- Борошно - 3, 5 склянки
- Міні-зефіркі - 1 Склянка
- Шоколадні чіпси - 2 склянки
- Крекери - 20-25 штук
1. Змішайте масло з білим і коричневим цукром, додайте сіль.
2. До масляної суміші додайте яйця, ванільний екстракт, соду, збийте.
3. Введіть до суміші борошно і акуратно перемішайте.
4. Додайте міні-зефіркі і шоколадні чіпси (можна рубаний шоколад).
5. На деко, застелене пергаментом або силіконовим килимком, викладіть крекери.
6. Наберіть тісто ложкою і викладіть на кожен крекер по 1 ложці.
7. Акуратно сформуйте печиво за формою крекеру. Запікайте при 180 градусах близько 10-12 хвилин.
8. Готове печиво перекладіть на решітку і залиште для охолодження. Смачного!