Рецепт Печиво з подвійним шоколадом фото

Печиво з подвійним шоколадом
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Тісто , Шоколад
Вегетаріанське харчування
На полуденок
Випічка , Солодке , Печиво
Кількість порцій: 25-30
Час приготування: 30 хв.

Для справжніх ласунів і шанувальників випічки з шоколадом хочу показати цей рецепт. Нереально насичений смак і аромат однозначно зведе з розуму і дорослих, і діток Запам'ятовуйте і повторіть будинку.

Опис приготування:

Перед вами класна ідея, як приготувати печиво з подвійним шоколадом. В даному випадку використовується плитка для тесту і крихітні дропси. Ви ж можете просто нарізати плитку шоколаду ножем довільними шматочками, наприклад. Пару ложок какао також зайвими не будуть. Для аромату можна використовувати не тільки ванілін, але і цитрусові екстракти, вони відмінно працюють з шоколадом.

  • Вершкове масло - 5 Ст. Ложок
  • Шоколад - 350 грам(250 грам в плитці і 100 грам дропсами)
  • Какао - 2 Ст. Ложки
  • Борошно - 1/2 склянки
  • Розпушувач - 3/4 чайних ложки
  • Яйце - 3 штуки
  • Ванільний екстракт - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1/2 чайних ложки
  • Цукор - 1 Склянка
печиво з подвійним шоколадом - фото крок 1
1. Увімкніть духовку, розігрійте її до 180 градусів. Вершкове масло і 250 грам шоколаду поставте топитися на водяну баню. У глибокій мисці збийте яйця з цукром.
печиво з подвійним шоколадом - фото крок 2
2. Як тільки маса стане пишною, додайте ванільний екстракт і сіль.
печиво з подвійним шоколадом - фото крок 3
3. Влийте, трохи остудивши, шоколад.
печиво з подвійним шоколадом - фото крок 4
4. Перемішайте.
печиво з подвійним шоколадом - фото крок 5
5. Всипте просіяне борошно.
печиво з подвійним шоколадом - фото крок 6
6. Додайте какао і шоколад шматочками (дропси). Ще раз акуратно перемішайте.
печиво з подвійним шоколадом - фото крок 7
7. Викладіть ложкою готове тісто на деко, застелене пергаментом.
печиво з подвійним шоколадом - фото крок 8
8. Запікайте печиво з подвійним шоколадом близько 8-10 хвилин.
печиво з подвійним шоколадом - фото крок 9
9. Остудіть перед подачею на решітці. Приємного чаювання!

Схожі рецепти