Печиво з подвійним шоколадом
(покроковий рецепт з фото)
Для справжніх ласунів і шанувальників випічки з шоколадом хочу показати цей рецепт. Нереально насичений смак і аромат однозначно зведе з розуму і дорослих, і діток Запам'ятовуйте і повторіть будинку.
Перед вами класна ідея, як приготувати печиво з подвійним шоколадом. В даному випадку використовується плитка для тесту і крихітні дропси. Ви ж можете просто нарізати плитку шоколаду ножем довільними шматочками, наприклад. Пару ложок какао також зайвими не будуть. Для аромату можна використовувати не тільки ванілін, але і цитрусові екстракти, вони відмінно працюють з шоколадом.
- Вершкове масло - 5 Ст. Ложок
- Шоколад - 350 грам(250 грам в плитці і 100 грам дропсами)
- Какао - 2 Ст. Ложки
- Борошно - 1/2 склянки
- Розпушувач - 3/4 чайних ложки
- Яйце - 3 штуки
- Ванільний екстракт - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Цукор - 1 Склянка
1. Увімкніть духовку, розігрійте її до 180 градусів. Вершкове масло і 250 грам шоколаду поставте топитися на водяну баню. У глибокій мисці збийте яйця з цукром.
2. Як тільки маса стане пишною, додайте ванільний екстракт і сіль.
3. Влийте, трохи остудивши, шоколад.
4. Перемішайте.
5. Всипте просіяне борошно.
6. Додайте какао і шоколад шматочками (дропси). Ще раз акуратно перемішайте.
7. Викладіть ложкою готове тісто на деко, застелене пергаментом.
8. Запікайте печиво з подвійним шоколадом близько 8-10 хвилин.
9. Остудіть перед подачею на решітці. Приємного чаювання!