Кокосове печиво з шоколадом
(покроковий рецепт з фото)
Дуже люблю кокосове печиво. Таке можна взяти з собою в якості перекусу або подати до столу на полуденок. Зробіть і ви таке за рецептом, як приготувати кокосове печиво з шоколадом.
Мені подобається аромат і смак кокосового печива, а в поєднанні з шоколадом таке печиво стає особливо смачним. Печиво виходить трохи жувальний, з скоринкою, але м'яке всередині. Подавайте печиво зі склянкою молока, з чашкою какао, кави або трав'яним чаєм.
- Борошно - 2 склянки
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Цукор - 1, 5 склянки
- Вершкове масло - 230 грам
- Яйця - 2 штуки
- Ванільний екстракт - 1 Чайна ложка
- Кокосова стружка - 3, 5-4 склянки
- Шоколадні чіпси - 220 грам
1. В одній мисці змішайте борошно, розпушувач, сіль. У чашу міксера викладіть масло і збийте його з цукром.
2. Додайте в чашу яйця, ваніль і збийте все до однорідної маси.
3. Додайте борошняну суміш, перемішайте, потім додайте кокосову стружку.
4. Всипте шоколадну стружку, перемішайте і відправте його на півгодини в холодильник.
5. Через необхідний час дістаньте тісто з холодильника, ложкою для морозива або будь-який інший зачерпніть трохи тесту і викладіть його на деко.
6. Повторіть дії з рештою тестом.
7. Запікайте печиво в розігрітій до 190 градусів духовці близько 15 хвилин. Перед подачею на стіл остудіть печиво, а потім насолоджуйтеся.