Печиво з мюслі
(покроковий рецепт з фото)
Таке печиво дуже швидко вгамує голод, його можна брати з собою в університет, на роботу, давати дітям до школи. Читайте рецепт смачного і корисного печива. Готуйте здорові солодощі!
В печиво з мюслі можна додати родзинки, сухофрукти або ягоди. До меду можна наточити варення. Спробуйте приготувати такі печенюшки самостійно в домашніх умовах, порадуйте рідних і улюблених.
- Шоколад - 50 грам
- Вівсянка - 100 грам
- Обкладинка - 2 грами
- Кунжут - 15 грам
- Вершкове масло - 50 грам
- Мигдаль - 80 грам
- Цукор - 80 грам
- Лимонний сік - 2 Ст. Ложки
- Яйце - 1 штука
Підготуйте інгредієнти.
Дрібно поріжте мигдаль. Розламайте шоколад. Змішайте в тарілці мигдаль, вівсянку, цукор і шоколад.
Розтопити вершкове масло. Змішайте його з корицею, кунжутом і медом. Перемішайте.
Залийте вівсянку медової сумішшю, перемішайте.
Вбийте туди яйце, і ще раз ретельно перемішайте.
Покрийте деко папером для запікання, викладіть туди мюслі рівним шаром. Запікайте в розігрітій до 170 градусів приблизно 10 хвилин.
Після випікання акуратно розріжте вийшло печиво з мюслі на шматочки.