Рецепт Печиво на майонезі через м'ясорубку фото

Печиво на майонезі через м'ясорубку
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Тісто , Пісочне тісто
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На полуденок , Для дітей , На швидку руку , На святковий стіл
Випічка , Печиво
Кількість порцій: 25
Час приготування: 40 хв.

Смачне, ароматне і хрустке печиво з нашого дитинства! На приготування у вас піде всього пів годинки, а ваші близькі будуть в повному захваті.

Опис приготування:

Цей рецепт приготування печива на майонезі через м'ясорубку досить старий і, напевно, кожна господиня з ним знайома. Ну а якщо ви ще ніколи не пробували самостійно приготувати цю смакоту, то ніколи не пізно почати. Вам не знадобиться для цього ніяких спеціальних кулінарних навичок, повірте, ви без особливих зусиль справитеся з цим завданням, а мій рецепт печива на майонезі через м'ясорубку з фото допоможе вам в цьому. Так що сміливо приступайте до справи і не забудьте перед цим включити духовку, щоб вона гарненько прогрілася, поки ви займаєтеся тестом.

  • Борошно - 3 склянки
  • Яйце - 3 штуки
  • Маргарин - 125 грам
  • Майонез - 125 грам
  • Цукор - 1 Склянка
  • Сода - 1/4 чайних ложки
  • Ванілін - 1 щіпка
  • Джем або варення - За смаком
печиво на майонезі через м'ясорубку - фото крок 1
Для початку нам необхідно розтерти гарненько маргарин, поки він не придбає білуватий відтінок. Можна зробити це за допомогою блендера, як я, або ж звичайною виделкою.
печиво на майонезі через м'ясорубку - фото крок 2
Тепер відділяємо яєчні жовтки від білків і перетираємо жовтки з цукром. Це треба робити дуже ретельно, щоб все гранули цукру повністю розчинилися.
печиво на майонезі через м'ясорубку - фото крок 3
Додаємо до суміші жовтків і цукру майонез і ванілін, перемішуємо.
печиво на майонезі через м'ясорубку - фото крок 4
З'єднуємо приготовану суміш з розтертим маргарином і добре перемішуємо до однорідності.
печиво на майонезі через м'ясорубку - фото крок 5
Тепер перемішуємо соду з борошном і починаємо поступово додавати борошно в наше тісто. Воно повинно вийти досить щільним.
печиво на майонезі через м'ясорубку - фото крок 6
Готове тісто відправляємо на 20-30 хвилин в холодильник.
печиво на майонезі через м'ясорубку - фото крок 7
Після закінчення часу дістаємо тісто і починаємо перекручувати його через м'ясорубку. Черв'ячки з тіста повинні падати на поверхню, посипану борошном.
печиво на майонезі через м'ясорубку - фото крок 8
Застеляємо пергаментним папером і змащуємо її маслом. Тепер трохи обвалюють наших черв'ячків в борошні і викладаємо рівномірно на деко.
печиво на майонезі через м'ясорубку - фото крок 9
Змащуємо цей шар печива будь-яким варенням або джемом.
печиво на майонезі через м'ясорубку - фото крок 10
А наверх встеляли ще один шар черв'ячків.
печиво на майонезі через м'ясорубку - фото крок 11
Відправляємо деко в розігріту до 180 градусів духовку і запікаємо приблизно 25 хвилин.

Схожі рецепти