Рецепт Печиво «кошики» фото

Печиво «кошики»
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Тісто, Пісочне тісто
Пісні страви
На святковий стіл, Фуршет
Випічка, Печиво

Оригінальний рецепт приготування печива "кошики" - для вас! Я такий рецепт підгледіла в іноземній телешоу, там це печиво готували на Великдень. Я ж готую просто так - адже це дуже смачно!

Це дуже простий рецепт печива "кошики", адже тут навіть тісто готове. Від вас вимагається лише проявити фантазію, набратися натхнення і зробити ось такий гарний десерт, який припаде до душі всім любителям нестандартних десертів, зроблених своїми руками.

  • Тісто пісочне - 400 грам
  • Лакричні палички червоні - 3-4 штук (для "ручки" кошики)
  • Мармеладні "ведмедики" - 100 грам
  • Желатинові "ягідки" - 100 грам
  • Глазур пластична зелена - 50 грам (можна використовувати мастику або марципан )
  • Коричневий цукор - 2-3 Ст. Ложок
  • Згущене молоко варене - 100 грам
печиво
1. Тісто розморозимо або приготуємо самостійно. Розкачати рівний пласт, вирізаємо однакові "кружечки", а з них - менші кола. Кожен гурток присипаємо цукром і запікаємо при 200 градусах 15-20 хвилин.
печиво
2. Ось приблизно такі виходять гуртки. Складаємо "кошик" - два широких "бублика" і один "гурток" по центру. Склеюємо деталі між собою згущеним молоком.
печиво
3. Лакричні палички ріжемо на шматочки за кількістю одержані кошиків. Робимо "ручки" . Із зеленої глазурі вирізаємо "листочки", викладаємо їх на дно.
печиво
4. А тепер просто заповнюємо всі місце, що залишилося желатиновими і мармеладними цукерками. Готово!

Схожі рецепти