Печиво «кошики»
(покроковий рецепт з фото)
Оригінальний рецепт приготування печива "кошики" - для вас! Я такий рецепт підгледіла в іноземній телешоу, там це печиво готували на Великдень. Я ж готую просто так - адже це дуже смачно!
Це дуже простий рецепт печива "кошики", адже тут навіть тісто готове. Від вас вимагається лише проявити фантазію, набратися натхнення і зробити ось такий гарний десерт, який припаде до душі всім любителям нестандартних десертів, зроблених своїми руками.
- Тісто пісочне - 400 грам
- Лакричні палички червоні - 3-4 штук (для "ручки" кошики)
- Мармеладні "ведмедики" - 100 грам
- Желатинові "ягідки" - 100 грам
- Глазур пластична зелена - 50 грам (можна використовувати мастику або марципан )
- Коричневий цукор - 2-3 Ст. Ложок
- Згущене молоко варене - 100 грам
1. Тісто розморозимо або приготуємо самостійно. Розкачати рівний пласт, вирізаємо однакові "кружечки", а з них - менші кола. Кожен гурток присипаємо цукром і запікаємо при 200 градусах 15-20 хвилин.
2. Ось приблизно такі виходять гуртки. Складаємо "кошик" - два широких "бублика" і один "гурток" по центру. Склеюємо деталі між собою згущеним молоком.
3. Лакричні палички ріжемо на шматочки за кількістю одержані кошиків. Робимо "ручки" . Із зеленої глазурі вирізаємо "листочки", викладаємо їх на дно.
4. А тепер просто заповнюємо всі місце, що залишилося желатиновими і мармеладними цукерками. Готово!