Рецепт Печиво «хризантема» просто фото

Печиво «хризантема» просто
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно, Молочні продукти, Яйця, Вершкове масло
Вегетаріанське харчування
На полуденок, Для дітей
Випічка, Печиво

Влаштуйте зі звичайного чаювання маленьке свято і побалуйте своїх рідних домашнім печивом. Смачне і ароматне пісочне печиво, яке хоча б раз все ми їли в дитинстві, а потім забули. Готуємо!

Смачне пісочне печиво з м'ясорубки. Пам'ятайте таке? Мені здається, кожен в дитинстві хоча б раз пробував таке. Якщо ви цей етап пропустили, саме час заповнити цю прогалину. До процесу формування печива раджу залучити дітей, їм дуже сподобається. Дивіться, як приготувати печиво "хризантема" просто. У вас все вийде!

  • Борошно пшеничне - 3 склянки
  • Яйце - 3 штуки
  • Цукор - 1 Склянка
  • Вершкове масло - 250 грам
  • Розпушувач для тіста - 1 Чайна ложка
  • Ванільний цукор - 1 Чайна ложка
  • Цукрова пудра - 3 Ст. Ложки
печиво
Насипаємо в миску приблизно 2/3 муки і рубаємо з вершковим маслом або перетираємо руками в крихту.
печиво
Яйця розмішуємо з ванільним і звичайним цукром.
печиво
Додаємо яєчно-цукрову суміш до масляно-борошняної.
печиво
І ретельно розмішуємо.
печиво
Борошно, що залишилося змішаємо з розпушувачем і додамо до одержали тесту
печиво
І тепер вимішуємо гладке і однорідне тісто, який мав би липнути до рук. Можна відправити тісто в холодильник хвилин на 20-30, а можна пекти відразу.
печиво
Змащуємо деко олією. Тісто пропускаємо через м'ясорубку і зрізаємо з'являються нитки тесту через 5-7 см, формуючи печива.
печиво
Один край ниток можна стиснути, а протилежний розтріпати, щоб печиво більше схоже на квітку. Випікаємо в розігрітій до 200 градусів духовці хвилин 30-40.
печиво
Посипаємо печиво цукровою пудрою і подаємо до столу.

Схожі рецепти