Рецепт Печиво для діабетиків фото

Печиво для діабетиків
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно , Вівсяна мука
Для діабетиків
На полуденок , Для дітей , Десерт
Випічка , Печиво
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 35 хв.

Є певна категорія людей, яким не можна солодощі, але ж хочеться. Мій рецепт печива - на вівсяної борошні і фруктозі, таке печиво підійде для діабетиків.

Опис приготування:

Печиво для діабетиків на вівсяної борошні готується з доступних продуктів і дуже швидко. Вівсяну муку можна приготувати вдома самостійно, для цього викладіть вівсянку в блендер і смолите.

  • Вівсяна мука - 1 Склянка
  • Маргарин - 40 грам (нежирний)
  • Фруктоза - 1 Ст. Ложка
  • Вода - 1-2 Ст. Ложок
печиво для діабетиків - фото крок 1
1. Приготуємо продукти. Маргарин повинен бути охолодженим. Якщо у вас немає вівсяної муки, то її можна приготувати і вдома за допомогою кавомолки, просто перемолоти вівсяні пластівці.
печиво для діабетиків - фото крок 2
2. Змішуємо вівсяну муку з холодним маргарином.
печиво для діабетиків - фото крок 3
3. Вводимо фруктозу. Перемішуємо.
печиво для діабетиків - фото крок 4
4. Додаємо трішки води, тільки щоб тісто стало більш в'язким, але не рідким!
печиво для діабетиків - фото крок 5
5. Духовку прогріти до 180 градусів. Застеліть деко пергаментом. За допомогою двох чайних ложок викладаємо тісто на лист пергаменту.
печиво для діабетиків - фото крок 6
6. Випікаємо печиво 20 хвилин. Знімаємо і остужіваем на решітці. Печиво для діабетиків готове. Смачного!

Схожі рецепти