Печиво для діабетиків
(покроковий рецепт з фото)
Є певна категорія людей, яким не можна солодощі, але ж хочеться. Мій рецепт печива - на вівсяної борошні і фруктозі, таке печиво підійде для діабетиків.
Печиво для діабетиків на вівсяної борошні готується з доступних продуктів і дуже швидко. Вівсяну муку можна приготувати вдома самостійно, для цього викладіть вівсянку в блендер і смолите.
- Вівсяна мука - 1 Склянка
- Маргарин - 40 грам (нежирний)
- Фруктоза - 1 Ст. Ложка
- Вода - 1-2 Ст. Ложок
1. Приготуємо продукти. Маргарин повинен бути охолодженим. Якщо у вас немає вівсяної муки, то її можна приготувати і вдома за допомогою кавомолки, просто перемолоти вівсяні пластівці.
2. Змішуємо вівсяну муку з холодним маргарином.
3. Вводимо фруктозу. Перемішуємо.
4. Додаємо трішки води, тільки щоб тісто стало більш в'язким, але не рідким!
5. Духовку прогріти до 180 градусів. Застеліть деко пергаментом. За допомогою двох чайних ложок викладаємо тісто на лист пергаменту.
6. Випікаємо печиво 20 хвилин. Знімаємо і остужіваем на решітці. Печиво для діабетиків готове. Смачного!