Рецепт Печиво без випічки фото

Печиво без випічки
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти , Какао , Вівсянка , Крупи , Молоко , Вершкове масло
Рецепти без шкоди
На обід , На полуденок , Для дітей , На святковий стіл
Випічка , Солодке , Печиво , Без випічки
Кількість порцій: 16-20
Час приготування: 40 хв.

Вся принадність цього печива в тому, що воно не вимагає випічки, а інгредієнти для нього взаємозамінні. Якщо вас зацікавив рецепт, як приготувати печиво без випічки, розповім про нього детально.

Опис приготування:

Можна регулювати кількість какао і цукру в рецепті. Для дітей підійде варіант послаще, а ось дорослим сподобається насичений шоколадний смак. Таке печиво ідеально подавати з молоком, какао, гарячим несолодким кави. Якщо зробили велику порцію і боїтеся, що ні з'їсте, тоді заморозьте його на потім.

  • Цукор - 1, 5 склянки
  • Вершкове масло - 0, 5 склянки
  • Молоко - 0, 5 склянки
  • Какао - 1/4 склянки
  • Арахісове масло - 0, 5 склянки
  • Ванільний екстракт - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1 щіпка
  • Вівсяні пластівці швидкого приготування - 3 склянки
печиво без випічки - фото крок 1
1. У каструлі змішайте цукор, вершкове масло, молоко і какао. Надішліть каструлю на вогонь і варіть до однорідної маси.
печиво без випічки - фото крок 2
2. У миску викладіть арахісове масло, ваніль і дрібку солі, влийте вміст каструлі і перемішайте.
печиво без випічки - фото крок 3
3. Додайте вівсяні пластівці швидкого приготування і знову розмішайте суміш.
печиво без випічки - фото крок 4
4. Ложкою наберіть невелику кількість тіста і викладіть на пергамент. Надішліть печиво в холодильник на 20-30 хвилин.
печиво без випічки - фото крок 5
5. Готове печиво зберігайте близько тижня при кімнатній температурі або заморозьте на кілька місяців. Перед подачею прикрасьте печиво ванільно-карамельним топінгом.

Схожі рецепти