Печиво без випічки
(покроковий рецепт з фото)
Вся принадність цього печива в тому, що воно не вимагає випічки, а інгредієнти для нього взаємозамінні. Якщо вас зацікавив рецепт, як приготувати печиво без випічки, розповім про нього детально.
Можна регулювати кількість какао і цукру в рецепті. Для дітей підійде варіант послаще, а ось дорослим сподобається насичений шоколадний смак. Таке печиво ідеально подавати з молоком, какао, гарячим несолодким кави. Якщо зробили велику порцію і боїтеся, що ні з'їсте, тоді заморозьте його на потім.
- Цукор - 1, 5 склянки
- Вершкове масло - 0, 5 склянки
- Молоко - 0, 5 склянки
- Какао - 1/4 склянки
- Арахісове масло - 0, 5 склянки
- Ванільний екстракт - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1 щіпка
- Вівсяні пластівці швидкого приготування - 3 склянки
1. У каструлі змішайте цукор, вершкове масло, молоко і какао. Надішліть каструлю на вогонь і варіть до однорідної маси.
2. У миску викладіть арахісове масло, ваніль і дрібку солі, влийте вміст каструлі і перемішайте.
3. Додайте вівсяні пластівці швидкого приготування і знову розмішайте суміш.
4. Ложкою наберіть невелику кількість тіста і викладіть на пергамент. Надішліть печиво в холодильник на 20-30 хвилин.
5. Готове печиво зберігайте близько тижня при кімнатній температурі або заморозьте на кілька місяців. Перед подачею прикрасьте печиво ванільно-карамельним топінгом.