Печінка в сметані
(покроковий рецепт з фото)
Привіт всім любителям смачних і оригінальних страв! Сьогодні я хочу розповісти вам, як приготувати печінку в сметані. Блюдо вийде дуже смачним і універсальним. Приступимо до приготування
Прекрасний рецепт, який підійде багатьом господиням. Готувати таку печінку дуже легко і просто. Це не займе у вас багато часу і не вимагає особливих зусиль. Як гарнір до печінки можна приготувати картопляне пюре. Не бійтеся експериментувати, тоді все у вас вийде!
- Яловича печінка - 1000 грам
- Ріпчаста цибуля - 5 штук
- Борошно пшеничне - 50-70 грам
- Крем 20% - 250-300 грам
- Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
- Сіль - За смаком
Починаємо приготування страви з того, що промиваємо основний інгредієнт під водою, видаляючи плівку.
Тепер яловичу печінку необхідно нарізати на шматочки, які згодом наріжемо на тонкі смужки.
Ріпчасту цибулю необхідно очистити від лушпиння, нарізати півкільцями і обсмажити до м'якості на рослинному маслі.
Тим часом додаємо до печінки спеції і борошно, ретельно все перемішуємо до однорідності.
Як тільки цибуля почне набувати золотистого відтінку, до нього можна буде додавати печінку. Обсмажуємо її до скориночки протягом 10 хвилин.
Тепер додаємо сметану і тушкуємо печінку протягом 20 хвилин.
Печінка в сметані готова, смачного!