Рецепт Печінка в мікрохвильовці фото

Печінка в мікрохвильовці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Субпродукти , Яловичина , Печінка , Яловича печінка
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю , Обід за 30 хвилин
Гарячі страви
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 20 хв.

Часто буває - скільки печінка не туші на плиті в спеціях, виходить сухуватою. Дивовижно, але якщо знати, як приготувати печінку в мікрохвильовці, - виходить соковите і ніжне блюдо! рекомендую.

Опис приготування:

Без зайвої скромності скажу, що цей простий рецепт печінки в мікрохвильовці - просто знахідка! подумайте самі - менш жирне, більш соковите і ніжне, і при цьому без крові. Адже часто проблема саме в сковороді - дуже швидко печінку перетворюється в підметку, а тут - все швидко і легко! дивіться:

1. Насамперед печінку очистимо від всіх плівок, як і при смаженні, потім нарізаємо брусочками в сантиметр діаметром, і викладаємо в спеціальну каструльку для мікрохвильовки зі скла.

2. Якщо ви боїтеся, що цей рецепт приготування печінки в мікрохвильовці може виявитися недостатньо жирним, можна стінки каструльки змастити вершковим маслом, або ж просто покласти його до печінки в каструльку.

3. Овочі дрібно нарізаємо, і посипаємо нашу печінку зверху. З помідорів перед цим бажано зняти плівку.

4. Додаємо коріандр, сіль перець, або інші спеції, - що вже вам подобається. Відправляємо нашу печінку в мікрохвильовці в домашніх умовах запікатися на 10 хвилин при максимальній потужності під кришкою.

Виходить дуже смачно, настійно рекомендую спробувати вам приготувати у цій простому рецептом печінки в мікрохвильовці, і ви будете вражені так само, як я.


  • Печінка яловича - 300 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Помідор - 2 штуки
  • Koriandr - 0.5 чайних ложки
Без зайвої скромності скажу, що цей простий рецепт печінки в мікрохвильовці - просто знахідка! подумайте самі - менш жирне, більш соковите і ніжне, і при цьому без крові. Адже часто проблема саме в сковороді - дуже швидко печінку перетворюється в підметку, а тут - все швидко і легко! дивіться:

1. Насамперед печінку очистимо від всіх плівок, як і при смаженні, потім нарізаємо брусочками в сантиметр діаметром, і викладаємо в спеціальну каструльку для мікрохвильовки зі скла.

2. Якщо ви боїтеся, що цей рецепт приготування печінки в мікрохвильовці може виявитися недостатньо жирним, можна стінки каструльки змастити вершковим маслом, або ж просто покласти його до печінки в каструльку.

3. Овочі дрібно нарізаємо, і посипаємо нашу печінку зверху. З помідорів перед цим бажано зняти плівку.

4. Додаємо коріандр, сіль перець, або інші спеції, - що вже вам подобається. Відправляємо нашу печінку в мікрохвильовці в домашніх умовах запікатися на 10 хвилин при максимальній потужності під кришкою.

Виходить дуже смачно, настійно рекомендую спробувати вам приготувати у цій простому рецептом печінки в мікрохвильовці, і ви будете вражені так само, як я.

Схожі рецепти