Печінка індички в сметані
(покроковий рецепт з фото)
Ця страва не тільки корисне, але і дуже смачне. І найголовніше - печінку індички завжди виходить м'якою, це блюдо з'їдається до останнього шматочка і останньої краплі соусу.
Печінка індички в сметані - чудове блюдо, яке корисне і дорослим, і дітям. Печінка, приготована таким чином, обов'язково вийде м'якою і соковитою. А смачний соус з цибулею мої домочадці дуже люблять підбирати з тарілки хлібцем. Цю страву можна подавати зі свіжими овочами або з будь-яким гарніром. Ви неодмінно повинні спробувати це блюдо, тому читайте рецепт, Щоб дізнатися, як приготувати печінку індички зі сметаною.
- Печінка індички - 500-600 грам
- Крем - 200 грам
- Цибуля ріпчаста - 1-2 штук
- Сіль - 2-3 Щепоток
- Перець чорний мелений - 1 щіпка
- Пряні трави - 1 щіпка
- Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
Печінка ретельно промиваємо, а потім розрізаємо навпіл.
Наливаємо рослинне масло на сковороду і нагріваємо. Викладаємо печінку на сковороду і обсмажуємо її.
Поки печінка обсмажується, чистимо і нарізаємо цибулю.
Перемішуємо печінку, нехай обжарится і з іншого боку, після чого викладаємо до неї цибулю.
Солимо, перчим. Обсмажуємо печінку з цибулею хвилини 2, а потім додаємо сметану.
І продовжуємо готувати печінку в сметані ще хвилин 10. Тепер додамо пряні трави, перемішаємо і згасимо ще 3-4 хвилини. Можна накрити кришкою.