Печінка індички в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Корисне і дуже смачна страва без зайвого клопоту? запросто! Пропоную вам звернути увагу на цей простий варіант, як приготувати печінку індички в мультиварці з апетитним вершковим соусом.
Якщо ви хочете приготувати печінку індички в мультиварці в домашніх умовах, то, крім цибулі, Ви можете використовувати морква, солодкий перець або інші овочі, щоб підлива була ще смачніше. Вершки краще брати пожирніше, але і нежирні підійдуть. Це відмінний варіант страви, яке можна подавати до столу з будь-якими гарнірами і овочами.
- Печінка - 500-600 грам
- Вершки - 1 Склянка
- Сіль - 1 За смаком
- Перець - 1 За смаком
- Сушені трави - 1 За смаком (по бажанню)
- Цибулина - 1-2 штук
- Рослинна олія - 1-2 Ст. Ложок
- Борошно - 2 Ст. Ложки
1. Печінка очистіть при необхідності і вимийте як слід під проточною водою. Обсушити паперовим рушником.
2. Трохи солі, щіпка перцю, за бажанням інші спеції і сушені трави. Використовувати велику кількість приправ не варто, щоб не перебити смак.
3. Очистіть цибулину, наріжте її півкільцями або кубиками. У чашу налийте трохи олії і включіть на режим "жарка" . Викладіть туди цибулю, обсмажте до золотистого кольору.
4. Печінка обваляйте в борошні, щоб вона була соковитіше і з апетитною скоринкою.
5. Обсмажену цибулю акуратно дістаньте з чаші і перекладіть на тарілку. Додайте ще трохи олії, розігрійте його.
6. Викладіть печінку, обсмажте 7-10 хвилин, періодично перевертаючи. Потім додайте цибулю і вершки. В режимі "жарка" або "гасіння" готуйте печінку індички в мультиварці в домашніх умовах ще близько 5-7 хвилин. Після вимкніть програму і залиште під кришкою ще на кілька хвилин.
7. От і все, соковита, ароматна і дуже смачна печінка готова. Перед подачею можете присипати її свіжою зеленню.