Patrick Star
(покроковий рецепт з фото)
Дуже смачне, ситне і оригінальне блюдо, чудово прикрасить святковий стіл, особливо на дитячій вечірці. Оформлення було взято з іншого блюда, начинка придумана самостійно.
Кількість порцій: 4-6
- Сьомга с / с - 200 грам
- Яица - 3 штуки
- Картопля - 4-5 штук (середніх)
- Сир - 70-80 грам (твердих сортів)
- Інтернет Retailer-корнішони - 5-7 штук
- Майонез - 50 грам
- Крем - 50 грам
- Лимон - 1/2 штуки
- Зелень кропу - 2-3 штук
- Помідри чері - 8-9 штук
- Пекінський салат - 1-2 штук (листочка (великих))
- Маслини - 3-4 штук
- Зелень петрушки - 1-2 штук
- Гірчичний - 10-15 грам (по бажанню)
- Морська копуста - 30-40 грам (по бажанню)
- Цибуля ріпчаста - 1/2 штуки
Готуємо продукти, картофель чистим, варимо, яйця варимо.
Сир і 2 яйця трьом на крупній тертці, 1 яйце залишаємо для прикраси.
Відварну картоплю тремо на крупній тертці.
Половину цибулини шаткуємо дрібним кубиком, помідори-чері ріжемо навпіл. Робимо соус: майонез і сметану змішуємо 1к1, додаємо дрібно посічену зелень петрушки, вичавлюємо половину лимона, гірчицю за смаком.
Змішуємо: картопля, сир, яйця, цибуля, порізані дрібними часточками корнішони і заливаємо нашим соусом, перемішуємо до утворення клейкої маси.
Формуємо зірку з даного салату.
Сьомгу ріжемо тонкими пластинами і потім обкладає нашу зірку, повністю покриваючи салат.
Пекінську капусту обдаємо окропом, викладаємо штанці, з яйця робимо очі, з маслин ротик і зіниці очей. Викладаємо навколо ще пекінської капусти (можна морської капусти) і прикрашаємо помідорами чері. Смачного! !!