Паста з тунцем
(покроковий рецепт з фото)
Побалуйте себе і рідних макаронними виробами з консервованим тунцем. У цієї страви суцільні плюси - смачно, ситно, просто. А час на приготування вечері як економиться!
Варіант простого і смачного блюда на швидку руку. Поки варяться макарони, обсмажте з двох сторін гуртки помідор, потім додайте промаринуватися в лимонному соці цибулю і майже відразу після цього - размятого консервованого тунця. Зверху трохи посипте орегано. Далі додайте готові спагетті, накрийте кришкою і залиште на слабкому вогні ще на пару хвилин. Після цього перемішайте блюдо, ділять на порції і стілець годування. Смачного!
- Спагеті - 250 грам
- Помідори - 300 грам
- Цибуля - 1 штука
- Лимон - 0, 5 штуки
- Банку консервованого тунця - 1 штука
- Орегано - 1 щіпка
- Сіль, перець - За смаком
- Рослинна олія - За смаком
Цибуля поріжте кільцями і замочіть у воді з лимонним соком, розведені в співвідношенні 1:1.
Поставте варитися спагетті.
Поріжте кружечками помідори і обсмажте з двох сторін в добре розігрітій олії.
Цибуля відкиньте на друшляк і додайте до помідорів.
Тунця розімніть в банку і відправте на сковороду. Зверху трохи посипте орегано.
Далі додайте готові спагетті, накрийте кришкою і залиште на слабкому вогні ще на пару хвилин. Після цього змішайте блюдо, ділять на порції і стілець годування.