Паски на розпушувачі
(покроковий рецепт з фото)
Запропонований рецепт пасок на розпушувачі підійде для частування дітей. Адже так приємно отримати м'який, маленький, ошатний пасочку. Впевнена, що його оцінять по достоїнству.
Рецепт має масу достоїнств: смачний, не витратний і швидко готується. Особливих навичок не вимагає. Їх можна готувати навіть разом з дітьми.
- Яйця - 2 штуки
- Борошно пшеничне - 200 грам
- Розпушувач для тіста - 8 грам
- Вершкове масло - 50 грам
- Сухофрукти - 30 грам (журавлина або родзинки)
- Цукор - 130 грам
- Молоко - 130 мілілітрів
- Яєчний білок - 1 штука
- Цукрова пудра - 0, 75-1 склянки
- Кондитерська посипка - За смаком
- Ванілін - За смаком
Підготуйте необхідні інгредієнти.
Мартенс відділи Желтков.
У жовтки додайте цукор, ванілін і збийте.
У жовтки додайте цукор, ванілін і збийте.
Додайте в жовткову масу гаряче молоко, м'яке масло і розмішайте. Борошно змішайте з розпушувачем і додайте до маси.
Ретельно розмішайте віночком до однорідного стану.
Білки збийте в піну. Додавайте в тісто частинами, добре розмішуючи.
Сухофрукти обваляйте в борошні. Додайте в масу. Розмішайте. Увімкніть духовку на 180 градусів.
Візьміть відповідні форми для пасок, якщо необхідно змастіть маслом і розлийте тісто на 2/3 форми. Поставте випікатися на 25-30 хвилин.
Готові паски вийміть з форм і охолодіть.
Збийте яєчний білок з цукровою пудрою.
Змастіть паски помадкою.
Змастіть паски помадкою.
Закінчите оформлення кондитерської посипкою і дайте підсохнути протягом години.
Паски великодні на розпушувачі готові. Світлого свята!