Рецепт Пасха для хлібопічки фото

Пасха для хлібопічки
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На святковий стіл , Пасха
Випічка , Солодке
Кількість порцій: 4
Час приготування: 4 г. 0 хв.

Ось я все уявляю, як наші прабабусі справлялися на кухні без електричних плит, не кажучи вже про сучасні прилади. Вони значно спрощують наше життя, а в свята просто незамінні.

Опис приготування:

Наприклад, я нещодавно дізналася про те, як приготувати паску для хлібопічки (або сирний паску). І відразу зрозуміла, скільки я до цього витрачала часу дарма, адже можна було відразу скористатися цим рецептом. Пристрій сам все замішана і спече, а вам залишиться лише насолодитися рівномірної текстурою і м'яким смаком.

  • Борошно пшеничне - 500 грам
  • Сир - 130 грам
  • Цукор - 150-200 грам
  • Ізюм - 100 грам
  • Вершкове масло - 70 грам
  • Молоко тепле - 160 мілілітрів
  • Яйце - 2 штуки
  • Дріжджі - 1, 5 чайних ложки (швидкодіючі)
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Ваніль - 1 щіпка
  • Чай - 100 мілілітрів (заварений)
великдень для хлібопічки - фото крок 1
В чашу хлібопічки всипте борошно, сіль, ванілін, цукор і дріжджі.
великдень для хлібопічки - фото крок 2
Потім додайте сир, молоко, яйця і м'яке масло. Поставте режим"хліб" .
великдень для хлібопічки - фото крок 3
Поки хлібопічка починає заважати тісто, заваріть родзинки чаєм на 10 хвилин. Потім його відправте в чашу до решти інгредієнтів.
великдень для хлібопічки - фото крок 4
Заміс і запікання займе близько 4 годин. Випічка готова! Приємного чаювання!

Схожі рецепти