Пасха для хлібопічки
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4
Час приготування: 4 г. 0 хв.
Ось я все уявляю, як наші прабабусі справлялися на кухні без електричних плит, не кажучи вже про сучасні прилади. Вони значно спрощують наше життя, а в свята просто незамінні.
Опис приготування:
Наприклад, я нещодавно дізналася про те, як приготувати паску для хлібопічки (або сирний паску). І відразу зрозуміла, скільки я до цього витрачала часу дарма, адже можна було відразу скористатися цим рецептом. Пристрій сам все замішана і спече, а вам залишиться лише насолодитися рівномірної текстурою і м'яким смаком.
- Борошно пшеничне - 500 грам
- Сир - 130 грам
- Цукор - 150-200 грам
- Ізюм - 100 грам
- Вершкове масло - 70 грам
- Молоко тепле - 160 мілілітрів
- Яйце - 2 штуки
- Дріжджі - 1, 5 чайних ложки (швидкодіючі)
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Ваніль - 1 щіпка
- Чай - 100 мілілітрів (заварений)
В чашу хлібопічки всипте борошно, сіль, ванілін, цукор і дріжджі.
Потім додайте сир, молоко, яйця і м'яке масло. Поставте режим"хліб" .
Поки хлібопічка починає заважати тісто, заваріть родзинки чаєм на 10 хвилин. Потім його відправте в чашу до решти інгредієнтів.
Заміс і запікання займе близько 4 годин. Випічка готова! Приємного чаювання!