Рецепт Панкейкі з беконом фото

Панкейкі з беконом
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Тісто , М'ясо , Субпродукти , Бекон
Вегетаріанське харчування
На полуденок , На швидку руку , На сніданок
Випічка , Панкейкі , Солоне
Кількість порцій: 3
Час приготування: 20 хв.

Сьогодні розповім вам, як приготувати панкейкі з беконом, дуже ситне і смачне блюдо на сніданок, яке можна приготувати за півгодини і насолоджуватися свіжоспеченими панкейк і чашкою кави!

Опис приготування:

Пропоную вам ще один цікавий варіант швидкого і легкого в приготуванні сніданку! Такі панкейкі виходять дуже ситними завдяки бекону, а за бажанням ви можете нарізати підсмажений бекон кубиками і просто вмішати їх в тісто, щоб бекон рівномірно розподілився. Ви також можете замість бекону взяти ковбасу або навіть тоненькі шматочки м'яса, вийде дуже смачно! Обов'язково спробуйте такі панкейкі, запевняю, вони вам сподобаються!

  • Вершкове масло - 40 грам
  • Борошно - 1 Склянка
  • Кефір - 3/4 склянки
  • Цукор - 0, 5 Ст. Ложки
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1/2 чайних ложки
  • Яйце - 1 штука
  • Бекон (смужка) - 3-4 штук
панкейкі з беконом - фото крок 1
1. Для початку приготуйте тісто. Для цього розм'якшене вершкове масло змішайте з яйцем і кефіром, добре перемішайте міксером.
панкейкі з беконом - фото крок 2
2. Потім підготуйте суху частину: змішайте борошно з розпушувачем, сіллю, цукром. Додайте суху частину до дієти і добре перемішайте міксером.
панкейкі з беконом - фото крок 3
3. Далі підсмажте бекон з обох сторін на сухій сковороді і викладіть його на паперовий рушник, щоб жир стік.
панкейкі з беконом - фото крок 4
4. Випікайте панкейкі на сухій сковороді. Спочатку вилийте нижній шар панкейк, потім викладіть обсмажені скибочки бекону і акуратно закріпіть їх, намалювавши зверху смужки з тіста.
панкейкі з беконом - фото крок 5
5. Обсмажте панкейкі з обох сторін до золотистої скоринки. Смачного!

Схожі рецепти