Панкейкі з беконом
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні розповім вам, як приготувати панкейкі з беконом, дуже ситне і смачне блюдо на сніданок, яке можна приготувати за півгодини і насолоджуватися свіжоспеченими панкейк і чашкою кави!
Пропоную вам ще один цікавий варіант швидкого і легкого в приготуванні сніданку! Такі панкейкі виходять дуже ситними завдяки бекону, а за бажанням ви можете нарізати підсмажений бекон кубиками і просто вмішати їх в тісто, щоб бекон рівномірно розподілився. Ви також можете замість бекону взяти ковбасу або навіть тоненькі шматочки м'яса, вийде дуже смачно! Обов'язково спробуйте такі панкейкі, запевняю, вони вам сподобаються!
- Вершкове масло - 40 грам
- Борошно - 1 Склянка
- Кефір - 3/4 склянки
- Цукор - 0, 5 Ст. Ложки
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Яйце - 1 штука
- Бекон (смужка) - 3-4 штук
1. Для початку приготуйте тісто. Для цього розм'якшене вершкове масло змішайте з яйцем і кефіром, добре перемішайте міксером.
2. Потім підготуйте суху частину: змішайте борошно з розпушувачем, сіллю, цукром. Додайте суху частину до дієти і добре перемішайте міксером.
3. Далі підсмажте бекон з обох сторін на сухій сковороді і викладіть його на паперовий рушник, щоб жир стік.
4. Випікайте панкейкі на сухій сковороді. Спочатку вилийте нижній шар панкейк, потім викладіть обсмажені скибочки бекону і акуратно закріпіть їх, намалювавши зверху смужки з тіста.
5. Обсмажте панкейкі з обох сторін до золотистої скоринки. Смачного!