Панкейкі на Хеллоуїн
(покроковий рецепт з фото)
Панкейкі на Хеллоуїн - неймовірно красиві млинці, які точно сподобаються вашим дітям в якості сніданку або десерту на свято. Приготування дуже легке і не займе у вас багато часу.
Ідеальним варіантом для створення десерту для дорослих і дітей на Хеллоуїн є панкейкі в формі летючої миші, павука, павутини, привиди і т.Д. Такі панкейкі сподобаються всім, тим більше, що в якості добавки до них можна використовувати червоне варення. Приготувати такі панкейкі не важко, так як рецепт досить-таки традиційний, за винятком необхідності виливати тісто на сковороду з допомогою кондитерського мішка.
- Борошно - 300 грам
- Молоко - 480-500 мілілітрів
- Яйце - 1 штука
- Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
- Топлене вершкове масло - 3 Ст. Ложки
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
1. Приготуйте тісто для панкейк. Для цього молоко змішайте з лимонним соком і дайте йому трохи постояти. Потім додайте до нього яйце і розтоплене вершкове масло. Добре збийте.
2. В окрему миску просійте борошно, додайте до неї цукор, сіль, розпушувач і добре перемішайте. Невеликими частинами додайте в тісто молочну суміш і добре збийте міксером.
3. Далі перекладіть тісто в кондитерський мішок або в баночку з-під соусу і акуратно вилийте на розігріту суху сковороду у формі гарбуза, кажана, павутини і т.Д. Обсмажте панкейкі з обох боків до золотистого кольору. Смачного!