Пампушки без дрожжей
(покроковий рецепт з фото)
Ароматні і повітряні пампушки - прекрасна альтернатива хлібу! Зачастую пампушки подают к борщу или другому супу, хоча є безліч любителів покуштувати пампушку на полуденок або на вечерю. Спробуйте!
Дані пампушки не зовсім традиційної форми, але за смаком виходять дуже гарні. Приготоване тісто розрізається на квадрати, кожен квадрат занурюється в рослинне масло, а потім перекладається в каструлю. Прямо в ній пампушки і запікаються. Готова випічка поливається соусом з масла, часнику і зелені. Хай щастить!
- Борошно - 2, 5 склянки
- Сода - 1 Чайна ложка
- Cоль - 2/3 чайних ложки
- Масло рослинне - 80 мілілітрів
- Молоко - 160 мілілітрів
- Часник - За смаком
- Зелень - За смаком
Змішайте борошно, сіль і соду, гашене оцтом. У центрі зробіть поглиблення, влийте в нього молоко і рослинне масло. Замісити тісто і розкачати його в пласт товщиною 3 см. Поріжте тісто квадратиками.
Занурте кожен шматочок тіста в рослинне масло і складіть все в каструлю. Накрийте її кришкою і помістіть в духовку на 25 хвилин, температура 180 градусів.
Змішайте масло, подрібнений часник і зелень. Отриманим соусом полийте готові пампушки. Смачного!