Рецепт Палички «Savojardi» фото

Палички «Savojardi»
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Борошно, Яйця
Вегетаріанське харчування
На полуденок, На швидку руку, На святковий стіл
Випічка, Солодке, Печиво

Всім добре відомий десерт «Тірамісу», а у багатьох - це улюблена солодкість. Сьогодні розповім про те, як приготувати палички "савоярді" . Виявляється, це дуже просто і набагато дешевше, ніж покупні.

Савоярді можна купити вже готові, але набагато вигідніше зробити їх самостійно. Ви можете спекти їх з запасом і використовувати не тільки для приготування «Тірамісу». Перед використанням палички потрібно добре остудити. Якщо у вас немає спеціального кондитерського мішечка, то можете покласти тісто в пакет і обрізати куточок або ж скористатися ложкою.

  • Борошно - 65 грам
  • Жовтки - 3 штуки
  • Цукор - 2 Ст. Ложки
  • Ваніль - 0, 5 чайних ложки
  • Білки - 3 штуки
  • Сіль - 1 щіпка
  • Цукрова пудра - 3 Ст. Ложки
палички
1. У чашу міксера викладіть жовтки кімнатної температури, додайте цукровий пісок і збивайте 5 хвилин на максимальних обертах, потім додайте ваніль.
палички
2. В окрему миску викладіть білки і збивайте їх до утворення пишної маси з дрібкою солі. Порційно додавайте цукрову пудру і збийте до утворення міцних верхів. Змішайте білки з жовтками і додайте просіяне борошно, перемішайте.
палички
3. Викладіть тісто в кондитерський мішок. Деко застеліть пергаментом і відсадити печиво.
палички
4. Надішліть деко в розігрітий до 180 градусів духовку на 8-10 хвилин.
палички
5. Готове печиво перекладіть на тарілку і остудіть, а вже потім використовуйте для випічки або їжте так.

Схожі рецепти