Палички «Savojardi»

Палички «Savojardi»
Кількість порцій: 12-15 Час приготування: 25 хв.
Всім добре відомий десерт «Тірамісу», а у багатьох - це улюблена солодкість. Сьогодні розповім про те, як приготувати палички "; Савоярді ";. виявляється, це дуже просто і набагато дешевше, ніж покупні.

опис приготування:

Савоярді можна купити вже готові, але набагато вигідніше зробити їх самостійно. Ви можете спекти їх з запасом і використовувати не тільки для приготування «Тірамісу». Перед використанням палички потрібно добре остудити. Якщо у вас немає спеціального кондитерського мішечка, то можете покласти тісто в пакет і обрізати куточок або ж скористатися ложкою.

  • борошно— 65 грам
  • жовтки— 3 штуки
  • цукор— 2 Ст. ложки
  • ваніль— 0,5 чайних ложки
  • білки— 3 штуки
  • сіль— 1 щіпка
  • Цукрова пудра— 3 Ст. ложки
Палички 1. У чашу міксера викладіть жовтки кімнатної температури, додайте цукровий пісок і збивайте 5 хвилин на максимальних обертах, потім додайте ваніль.

Палички 2. В окрему миску викладіть білки і збивайте їх до утворення пишної маси з дрібкою солі. Порційно додавайте цукрову пудру і збийте до утворення міцних верхів. Змішайте білки з жовтками і додайте просіяне борошно, перемішайте.

Палички 3. Викладіть тісто в кондитерський мішок. Деко застеліть пергаментом і відсадити печиво.

Палички 4. Надішліть деко в розігрітий до 180 градусів духовку на 8-10 хвилин.

Палички 5. Готове печиво перекладіть на тарілку і остудіть, а вже потім використовуйте для випічки або їжте так.

Схожі рецепти

Печиво «Savojardi» («дамські пальчики»)

Печиво «Savojardi» («дамські пальчики»)

Знамениті "; Дамські пальчики" готуються дуже просто. Це ніжне і легке печиво чудово підійде до чаю або кави, а також з ним можна приготувати улюблений багатьма десерт "; Тірамісу ";. опис приготування: Хочу розповісти, як приготувати печиво "; Савоярді" (& Quot; Дамські пальчики ";), дуже ні...

читати далі
Тирамісу без «Savojardi»

Тирамісу без «Savojardi»

Багато хто з нас любить десерт тірамісу. Але не кожен може уявити, що його можна приготувати вдома. А це можливо, замінивши деякі інгредієнти, які не завжди можна дістати. опис приготування: Якщо ви любите італійські десерти так само, як я, то я розповім вам рецепт, як приготувати тірамісу без...

читати далі
Бісквітні палички

Бісквітні палички

Бісквітні палички або італійське печиво "; Савоярді ";, є основою відомого десерту "; Тірамісу ";. Таке ласощі дуже просто спекти самим, хочете спробувати? ділюся рецептом! опис приготування: Рецепт приготування бісквітних паличок простий, забезпечує дотримання покроковим рекомендаціям, заздал...

читати далі
«чізбургер»-палички з моцарелою

«чізбургер»-палички з моцарелою

Блюдо дуже хрустке зовні і ніжне всередині. Неодмінно припаде до смаку дітям! Являє собою котлетки з м'ясного фаршу з сиром всередині в хрусткій паніровці і обсмажені у фритюрі. опис приготування: Для цієї страви необхідно буде зробити фарш. Він може бути з будь-якого м'яса, з птиці або риби. ...

читати далі
Палички з печінкою

Палички з печінкою

просте, але ситне і дуже смачна страва. Любителям печінки неодмінно рекомендую спробувати. Відмінне різноманітність повсякденного меню. опис приготування: Пропоную вам спробувати приготувати галушки з печінкою. Тісто замішується на кефірі, з додаванням яєць і масла. Галушки виходять ніжні, м'я...

читати далі