Рецепт Овочевий суп з лляними галушками фото

Овочевий суп з лляними галушками
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Тісто , Овочі
Дієтичне харчування
На обід , Корисний обід
Супи
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 40 хв.

Незвичайні галушки, приготовані з льняної муки, не тільки урізноманітнюють смакову палітру цього легкого овочевого супу, але і Зробити таке блюдо дуже корисним для здоров'я.

Опис приготування:

Присутню в складі цієї страви стручкову квасолю можна замінити консервованої або зеленим горошком, все залежить від ваших смакових уподобань. Також за бажанням можна замінити воду курячим бульйоном.

  • Фасоль стручковая - 150-200 грам (заморожена)
  • Картопля - 2-3 штук (середнього розміру)
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Морква - 2-3 штук (середнього розміру)
  • Борошно лляне - 50-70 грам
  • Яйця курячі - 2 штуки
  • Вода - 1, 5 L
  • Олія соняшникова - 20 мілілітрів
  • Сіль кухонна - За смаком
  • Спеції - За смаком (каррі, паприка, перець мелений)
  • Базилік - За смаком (зелень сушена)
овочевий суп з лляними галушками - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти для овочевого супу: очистіть картопля, цибулю і моркву, стручкову квасолю дістаньте з морозильної камери, зважте необхідну кількість льняної муки.
овочевий суп з лляними галушками - фото крок 2
Цибулину подрібніть ножем, моркву натріть на крупній тертці. Налийте соняшникову олію на дно чаші мультиварки або каструлі, якщо будете готувати на плиті. Цибулю і моркву злегка спассеруйте протягом 3-5 хвилин.
овочевий суп з лляними галушками - фото крок 3
Картопля також натріть на тертці. При бажанні можна порізати його кубиками. Додайте картоплю до цибулі і моркви.
овочевий суп з лляними галушками - фото крок 4
Відразу після додавання картоплі всипте каррі і паприку, ретельно перемішайте масу. Ці спеції в подальшому нададуть супу не тільки приємний смак, але і апетитний колір.
овочевий суп з лляними галушками - фото крок 5
Спеції та картопля довго обсмажувати не потрібно. Приблизно через хвилину влийте воду і дайте супу закипіти. Після цього потрібно додати стручкову квасолю, якщо вона була заморожена в сирому вигляді.
овочевий суп з лляними галушками - фото крок 6
Поки овочі будуть варитися (10-15 хвилин), злегка збийте яйця з дрібкою солі і, всипаючи борошно порціями, замісіть пластичне тісто.
овочевий суп з лляними галушками - фото крок 7
В разі, якщо квасоля перед заморожуванням пройшла термічну обробку, то додайте її в кінці варіння, всипте сіль, зелень і перемішайте.
овочевий суп з лляними галушками - фото крок 8
Слідом за стручкової квасолею відправляйте в чашу мультиварки галушки, які легко виходять при відривання шматочків лляного тесту від загальної його маси.
Варіть овочевий суп з лляними галушками ще протягом 3-5 хвилин, а потім подавайте до столу.

Схожі рецепти