Рецепт Овочевий суп з капустою фото

Овочевий суп з капустою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Капуста , Картопля , Бобові , Квасоля , Помідор , Морква , Часник , Цибуля , Селера
Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , Пісні страви
На обід
Супи
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 45 хв.

Для всіх, хто любить прості і недорогі перші страви, уявляю класну ідею, як приготувати овочевий суп з капустою і білою квасолею. Це прекрасна альтернатива звичним супчик або борщу:)

Опис приготування:

Цей рецепт - ідея, яку кожен кулінар може трансформувати під власний смак. Використовувати можете абсолютно будь-які овочі, зелень і спеції, які вам до душі. Квасоля надає ситності страви, але при бажанні її легко можна виключити. Спробувати хоча б раз, я думаю, точно варто супчик.

  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Лук-пориста - 2 штуки
  • Стебло селери - 2 штуки
  • Морква - 2 штуки
  • Часник - 2-3 зубчиків
  • Консервовані або свіжі томати - 200-300 грам
  • Вода або овочевий бульйон - 2 L
  • Картопля - 2 штуки
  • Капуста - 1/2 штуки
  • Біла квасоля - 2 склянки (відварна або консервована)
  • Сіль, пере, зелень - За смаком
овочевий суп з капустою - фото крок 1
1. Овочі вимийте, очистіть і подрібніть.
овочевий суп з капустою - фото крок 2
2. У каструлі або іншій зручній посуді розігрійте рослинне масло. Викладіть порей, морква, селера, часник. Обсмажте 4-5 хвилин. Після додайте помідори, картопля, капусту і квасолю. Влийте воду або бульйон. Посоліть і поперчіть за смаком.
овочевий суп з капустою - фото крок 3
3. Варіть супчик на середньому вогні близько півгодини (до готовності картоплі і бажаної м'якості капусти). Перед подачею присипте свіжою зеленню.
Смачного!

Схожі рецепти