Овочевий суп з капустою 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Для всіх, хто любить прості і недорогі перші страви, уявляю класну ідею, як приготувати овочевий суп з капустою і білою квасолею. Це прекрасна альтернатива звичним супчик або борщу:)
Цей рецепт - ідея, яку кожен кулінар може трансформувати під власний смак. Використовувати можете абсолютно будь-які овочі, зелень і спеції, які вам до душі. Квасоля надає ситності страви, але при бажанні її легко можна виключити. Спробувати хоча б раз, я думаю, точно варто супчик.
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
 - Лук-пориста - 2 штуки
 - Стебло селери - 2 штуки
 - Морква - 2 штуки
 - Часник - 2-3 зубчиків
 - Консервовані або свіжі томати - 200-300 грам
 - Вода або овочевий бульйон - 2 L
 - Картопля - 2 штуки
 - Капуста - 1/2 штуки
 - Біла квасоля - 2 склянки (відварна або консервована)
 - Сіль, пере, зелень - За смаком
 

1. Овочі вимийте, очистіть і подрібніть.

2. У каструлі або іншій зручній посуді розігрійте рослинне масло. Викладіть порей, морква, селера, часник. Обсмажте 4-5 хвилин. Після додайте помідори, картопля, капусту і квасолю. Влийте воду або бульйон. Посоліть і поперчіть за смаком.

3. Варіть супчик на середньому вогні близько півгодини (до готовності картоплі і бажаної м'якості капусти). Перед подачею присипте свіжою зеленню.
Смачного!
Смачного!