Овочевий суп по-китайськи
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4
Час приготування: 20 хв.
Легкий, простий, швидкий і недорогий супчик на обід в азіатському стилі хочу запропонувати вам на замітку. Якщо ви любите радувати себе різноманітними стравами, тоді сміливо додавайте рецепт в меню.
Опис приготування:
Цей рецепт доведеться особливо до душі тим, хто любить просту їжу. Трохи овочів (злегка підсмажених) і бульйон з тонкою ноткою соєвого соусу - ось і все! Цей варіант, як приготувати овочевий суп по-китайськи, завжди можна доповнити й іншими овочами, які є під рукою. Якщо немає бульйону, сміливо беріть чисту воду.
- Бульйон - 1 літр (овочевий або курячий)
- Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
- Цибулина - 1 штука
- Стебло селери - 1 штука
- Пекінська капуста - 1/3 штуки
- Зелений горошок - 100 грам (по бажанню)
- Гриби - 200 грам
- Соєвий соус - 2-3 Ст. Ложок
- Рисовий оцет - 1 Чайна ложка
- Сіль і перець - За смаком
1. Овочі вимийте, очистіть і подрібніть. Тонкими скибочками наріжте гриби.
2. На сковороді розігрійте трохи олії, обсмажити цибулю з селерою (пару хвилин), після додайте капусту і смажте ще 1-2 моменти.
3. Паралельно в каструлі доведіть до кипіння бульйон.
4. На сковороду додайте гриби, сіль і перець за смаком. Смажте, помішуючи, кілька хвилин.
5. Перекладіть овочі в киплячий бульйон. provara 5 хвилин, після додайте соєвий соус і рисовий оцет. Через 2-3 хвилини овочевий суп по-китайськи можна подавати до столу.
Смачного!
Смачного!