Рецепт Овочевий суп по-китайськи фото

Овочевий суп по-китайськи
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Китайська кухня
Овочі
Дієтичне харчування
На обід
Супи
Кількість порцій: 4
Час приготування: 20 хв.

Легкий, простий, швидкий і недорогий супчик на обід в азіатському стилі хочу запропонувати вам на замітку. Якщо ви любите радувати себе різноманітними стравами, тоді сміливо додавайте рецепт в меню.

Опис приготування:

Цей рецепт доведеться особливо до душі тим, хто любить просту їжу. Трохи овочів (злегка підсмажених) і бульйон з тонкою ноткою соєвого соусу - ось і все! Цей варіант, як приготувати овочевий суп по-китайськи, завжди можна доповнити й іншими овочами, які є під рукою. Якщо немає бульйону, сміливо беріть чисту воду.

  • Бульйон - 1 літр (овочевий або курячий)
  • Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
  • Цибулина - 1 штука
  • Стебло селери - 1 штука
  • Пекінська капуста - 1/3 штуки
  • Зелений горошок - 100 грам (по бажанню)
  • Гриби - 200 грам
  • Соєвий соус - 2-3 Ст. Ложок
  • Рисовий оцет - 1 Чайна ложка
  • Сіль і перець - За смаком
овочевий суп по-китайськи - фото крок 1
1. Овочі вимийте, очистіть і подрібніть. Тонкими скибочками наріжте гриби.
овочевий суп по-китайськи - фото крок 2
2. На сковороді розігрійте трохи олії, обсмажити цибулю з селерою (пару хвилин), після додайте капусту і смажте ще 1-2 моменти.
овочевий суп по-китайськи - фото крок 3
3. Паралельно в каструлі доведіть до кипіння бульйон.
овочевий суп по-китайськи - фото крок 4
4. На сковороду додайте гриби, сіль і перець за смаком. Смажте, помішуючи, кілька хвилин.
овочевий суп по-китайськи - фото крок 5
5. Перекладіть овочі в киплячий бульйон. provara 5 хвилин, після додайте соєвий соус і рисовий оцет. Через 2-3 хвилини овочевий суп по-китайськи можна подавати до столу.
Смачного!

Схожі рецепти