Овочевий салат зі сметаною
(покроковий рецепт з фото)
Овочі, Молочні продукти, Фрукти, Капуста, Зелень, Яблука, Морква, Петрушка, Білокачанна капуста, Кріп
Соковитий і яскравий вітамінний салат, який прекрасно гармонує зі сметаною заправкою! Свою незамінну нотку в салат вносить родзинки! Дуже смачно і корисно! Спробуйте!
Для початку потрібно нарізати овочі і яблуко. Залити окропом ізюм для м'якості і приготувати сметанним заправку. Змішати всі інгредієнти з заправкою і дайте салату трохи настоятися. Як приготувати овочевий салат зі сметаною читайте в покроковому рецепті.
- Капуста білокачанна - 300 грам
- Морква - 1 штука
- Яблуко - 1 штука (краще кисло-солодке)
- Кріп свіжий - пучок (невеликий)
- Петрушка свіжа - пучок (невеликий)
- Крем - 200 грам
- Оцет - 1 Чайна ложка (столовий 9%)
- Гірчичний - 1 Чайна ложка
- Масло оливкове - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
- Перець мелений - За смаком
- Прованські трави - За смаком
Підготуйте необхідні інгредієнти, включаючи сіль, перець і улюблені травички (по бажанню).
Підготуйте родзинки. Залийте його окропом на 10 хв. Потім злийте воду і просушіть його серветкою. Він стане м'якше і смачніше.
Капусту і зелень порубати.
Додайте трохи солі і пам'ятайте капусту з зеленню, щоб капуста пустила сік.
Яблуко і моркву очистіть від шкірки і потріть на крупній тертці.
З'єднайте капусту, морква, яблуко і родзинки. Можна додати прованські трави, якщо любите.
Приготуйте заправку. Змішайте сметану, гірчицю, масло і оцет. Посоліть і поперчіть заправку до смаку.
Додайте в салат і перемішайте. Дайте салату настоятися 15-20 хвилин і подавайте до столу!
Смачного!