Овочевий салат «Вітаміни в баночці»
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 2
Час приготування: 30 хв.
Для тих, хто любить корисні страви і з мінімумом турбот, для зайнятих господинь особливо хочу порекомендувати на замітку цей варіант, як приготувати овочевий салат"Вітаміни в баночці" з рисом і квасолею.
Опис приготування:
Це дуже зручний спосіб зробити її на роботу або на перекус. В баночці салатик чудово зберігається в холодильнику. Варіантів заправки може бути кілька - кисло-солодка, як в даному випадку, гірчично-медова, а також з соєвим соусом, наприклад. Овочі ви можете використовувати абсолютно будь-які, які є під рукою. Рис і квасоля надає обсяг і робить страву більш ситним. Спробуйте, класна ідея насправді!
- Оливкова олія - 5 Ст. Ложок
- Мед - 1 Ст. Ложка
- Лимон - 1/2 штуки (сік)
- Сіль і пластівці чилі - За смаком
- Овочі - За смаком (помідор, огірок, стебло селери, морква, солодкий перець, цибуля)
- Консервована кукурудза - 6 Ст. Ложок
- Консервована квасоля - 3 Ст. Ложки (можна замінити горошком)
- М'який сир - 100 грам
- Рис відварний - 1/4 склянки (можна замінити кускусом або киноа)
- Зелень - За смаком(latuk, шпинат, рукола)
- Горішки або насіння - 1 Чайна ложка
1. З'єднайте оливкова олія з медом, соком лимона. Додайте сіль і перець, перемішайте, сипатися 2 баночках.
2. Невеликими кубиками наріжте овочі. Викладіть зверху заправки.
3. Додайте кукурудзу і квасолю.
4. Зверху трохи сиру.
5. І відварений рис.
6. Трохи зелені і жменю горішків або насіння для пікантності. Усе, овочевий салат"Вітаміни в баночці" готовий. Можна накрити кришкою і прибрати в холодильник.
Смачного!
Смачного!