Овочеві котлети
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування овочевих котлет. Вегетаріанська кухня.
Кількість порцій: 1-2
- Картопля - 1 штука
- Цибулина - 1 штука (дрібно нарізати)
- Порошок чилі - 1/2 чайних ложки
- Ferry Масала - 1 Чайна ложка
- amchur - 1 щіпка (сухий порошок манго)
- koriandr - 1/4 чайних ложки (порошком)
- Підтвердження - 1/4 чайних ложки (обсмажені насіння кмину)
- Лист koriandra - 1 штука (нарізати)
- Сіль - 1 штука (за смаком)
- Масло рослинне - 2 чайних ложки
- Може - 3 Ст. Ложки (змішати в пасту з 3 ст. Ложками води)
- Хліб - 2 штуки (скибочками)
Деякі інгредієнти:
Для початку нам знадобляться панірувальні сухарі. Обсмажуємо шматочки хліба.
Кришимо скибочки хліба з допомогою блендера.
Висипаємо 3 столові ложки Майда.
Додати приблизно така ж кількість води.
Добре перемішайте, щоб сформувати густу пасту.
Ліпимо невеликі пиріжки і поміщаємо їх в пасту.
Змащуємо з обох сторін.
Занурюємо в панірувальні сухарі.
Потрібно повністю покрити котлету хлібом.
Повторіть те ж саме з усіма іншими котлетками.
Обсмажити у великій кількості масла до золотистого кольору.
Готові котлети:
Просушити на паперовому рушнику і відразу ж подавати до столу. Можна полити кетчупом.