Овочеві котлети в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Овочеві котлети, з легкістю можна підсмажити на сковороді, але набагато корисніше їх запекти в духовці. Котлетки готуються дуже швидко, до того ж, володіють неперевершеною і насиченим смаком!
Це класичний рецепт приготування овочевих котлет в духовці. Ці котлети з легкістю готуються з будь-якого набору овочів. Особисто я, використовував: морква, картопля, кабачок, перець болгарський, цибуля ріпчаста, часник і кріп.
Запікати це блюдо найкраще у формі для запікання кексів, це додасть котлеток ідеально рівну круглу форму. На столі, таке блюдо завжди виглядає апетитно і викликає жвавий інтерес. Обов'язково спробуйте приготувати. Гарного дня!
- Кабачок - 1/2 штуки
- Картопля - 1/2 штуки
- Перець болгарський - 1/2 штуки
- Морква - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1/2 штуки
- Часник - 1 зубчик
- Яйце - 1 штука
- Борошно - 3 Ст. Ложки
- Сир твердий - 30 грам
- Кріп - За смаком
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Овочі промийте і очистіть від шкірки.
Картопля, морква і кабачок натріть на дрібній тертці. Зайву рідину потрібно віджати і видалити.
Тепер пропустіть через прес часник і дрібно наріжте цибулю, болгарський перець і зелень. Додайте всі до картоплі, моркви і кабачки. Приправити сіллю і poperčite.
Додайте яйце і натертий на тертці сир. Засипте борошно і перемішайте.
Форми для випічки промажьте рослинним маслом. Помістіть в форми котлетки. Випікайте в духовці 25-30 хвилин при температурі 180 градусів. Смачного!